Biggest Loser-Elins otäcka upplevelse – får åka till akuten

Biggest Loser-Elin

Tv4
Det blir minst sagt dramatiskt i säsongsstarten av Biggest loser. I programmet får Elin Roihjert uppsöka akutvård – då hon får problem sin puls.
Allt om Benjamin Ingrosso
Slå på ljud

Tv-profilen Anna Brolin, 40, gör sin sjunde säsong som programledare för det populära programmet Biggest loser som hade premiär under måndagskvällen.

Anna Brolin följer i programmet fjorton deltagare från nära håll från den dag de flyttar in på Ekolsunds slott fem mil utanför Stockholm för att vara med och kämpa sig till en hälsosammare livsstil.

I det första programmet blir det en hel del dramatik och tårar. Bland annat får Elin Roihjert problem med sin puls efter första träningspasset.

När hennes puls, efter det avslutande träningspasset fortfarande är så hög och slår oregelbundet, tvingas hon åka till sjukhuset.

– Efter vårat första träningspass kändes det som att mitt hjärta skulle hoppa ut liksom, säger hon i programmet.

Sjukvårdspersonal ser då över henne och konstaterar att hon måste uppsöka läkarvård direkt.

– Det är en stund sen du cyklade men din puls vill inte gå ner. Så jag tycker att du ska åka till akuten och kolla upp det i alla fall, säger hon i programmet.

”Ska jag dö nu?”

Elin blir märkbart berörd av sjukvårdspersonalens ord. I programmet berättar hon hur hon reagerade när hon fick höra att hon måste uppsöka akutvård.

– När jag hörde att min puls var väldigt hög blev jag orolig och började fundera på vad som händer. Kommer jag att dö nu?, säger hon i programmet.

I programmet får man även se att sjukvårdspersonalen berättar för resten av gruppen att Elin måste starta om sitt hjärta.

– I detta nu kommer hennes hjärta att startas om, säger sjukvårdspersonalen i programmet.

FOTO: TV4/TV4PLAY

LÄS OCKSÅ: Melina Criborns ord till Benjamin Ingrosso – efter bebislyckan

FRÅN FÖRSTASIDAN