Idol 2023 marknadsföring banner

Biggest loser-Cathrines chock- avslöjande om kända systern

17 apr, 2017 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Annons

Just nu tävlar 27-åriga Cathrine Söderström från Gävle i Sjuans nya säsong av “Biggest loser – nu eller aldrig“.

I programmet öppnar hon nu upp om sin okända, eller snarare kända, syster; TV4-gladiatorn Cecilia “Amazon” Benjaminsson.

– Jag har försökt att gå ner i vikt tidigare. Då har jag fått mycket hjälp av min syster. Hon är fitnessmedaljör och hon är även med i “Gladiatorerna“, hon är Amazon, avslöjar Cathrine inför några av de andra tjejerna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt erkänner Cathrine att systrarna inte har den bästa kontakten på grund av hennes tidigare försök att gå ned i vikt.

– Nej, det har vi inte. Ibland när hon har försökt pusha på mig har jag tagit illa vid mig och ibland har jag stött bort henne, säger hon.

Men Cathrine lägger ingen skuld på Cecilias agerande, det har snarare varit den sista mentala viljan som saknats vilket gjort att det blivit fel:

– Jag tror inte jag varit redo, jag har inte varit där mentalt.

Annons

De är ändå så pass nära att Cathrine varit på inspelningar av “Gladiatorerna” och stöttat sin syster, tillika publikfavoriten Amazon. Men det har alltid varit med visst vemod.

– Jag har alltid skämts när jag varit på Gladiator-inspelningarna, säger hon.

Cathrine berättar att systern vet om att hon tävlar i “Biggest loser“, och att hon skickat en hälsning till henne:

– Hon tycker det är grymt, “det är bara att köra” sa hon, säger Cathrine med ett leende.

I början av förra veckan publicerade Cecilia en bild på sin Instagram där hon hejade på sin syster och hyllade Cathrines medverkan i viktprogrammet.

“Följ min systers resa”, skrev hon och uppmanade sina följare att se programmet.

“Biggest loser”-deltagaren Jinnie Skoog var en av dem som Cathrine öppnade upp sig för om sin kända syster.

– Min första känsla var “wow vad häftigt”. Men samtidigt kan det vara skitjobbigt rent ut sagt att ha en syster som är vältränad och känd, också sitter man själv här, är tjock och med i Biggest loser. Jag tror inte att jag hade tyckt att det var så jättekul, säger Jinnie.

Annons

“Biggest loser – nu eller aldrig” visas på Sjuan på måndagar och tisdagar klockan 21.00. 

FOTO: TV4

Annons