Biggest Loser 2020: Amanda Krimi om tuffa gravidkampen

Biggest Loser 2020: Amanda Krimi

TV4/Privat
Amanda Krimi kämpar hårt för att tappa vikt i årets säsong av Biggest Loser. Men bakom viktraset ligger en stor sorg.

Hon bantar i TV för att kunna bli gravid. Amanda Krimi, 33, hoppas snart kunna förverkliga drömmen om ett kärleksbarn – ihop med maken Jihed, 31.

Amanda Krimi
TV4

– Jag har inte lyckats bli gravid, säger den tv-aktuella kilojägaren från Visby.

När undersköterskan Amanda Krimi, 33, vägde in sig i tv-programmet Biggest Loser stannade vågen på 155,2 kilo. Hon hade varit överviktig hela sitt liv och till slut fått nog av alla överflödskilon.

– Jag sökte till programmet av flera anledningar. Den främsta var att jag inte lyckats bli gravid på grund av min övervikt, förklarar hon för Hänt.

– Mitt stora problem är att jag varit en känsloätare. När jag haft en dålig dag på jobbet så har jag unnat mig något gott. När jag haft en bra dag så har jag firat det genom att äta. Oftast bakverk och söksaker. Dessutom har jag PCOS. Det är en hormonrubbning som gör att man inte släpper ägg och att man får mycket testosteron i kroppen, fortsätter Amanda som dock alltid känt sig vacker på utsidan.

– Det är först på senare år som jag upplevt fysiska hinder till följd av min övervikt.

Amandas ord om kärleken till maken

Amanda backas upp i sin kilokamp av maken Jihed, 31, som troget står vid hennes sida.

– Jag har tagit på mig den skulden för att det inte blivit barn. Han däremot har alltid sagt att ”det kommer när det kommer”, fortsätter Amanda som träffade honom i Tunisien för tio år sedan.

– Jag var där med min bästis och hennes sambo. När vi satt på en restaurang blev jag uppraggad av servitören! Samma kväll gick vi på en dejt, han och jag. Sedan var det kört! Vi träffades varje kväll till dess att vi åkte hem. Två veckor senare åkte jag tillbaka själv.

Det här var hösten 2010. På våren 2011 bodde jag i Tunisien ihop med Jihed i sex månader, berättar Amanda som nu alltså hoppas att hon och Jihed snart blir tre…

– Jihed får mig att bli en bättre människa! Han ser saker i mig som jag inte ser, avrundar tv-profilen.

FOTO: TV4/privat

FRÅN FÖRSTASIDAN