Idol 2023 marknadsföring banner

Big brother-Victoria Klöfver om känslorna för Alex

08 apr, 2020 
Alex och Victoria från Big Brother 2020
Victoria Klöfver Rama och Alex Manzizila hade en nära relation till varandra i Big Brother-huset.
När Victoria tvingades lämna programmet nekade hon till att ha något mer än vänskapskänslor för deltagaren, men efter ett par dagars reflekterande ser svaret annorlunda ut.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020
House tour i Big Brother-huset 2020

Strax över hälften av dagarna har nu gått tills att Big Brother-huset släpps ut från huset. Alex Manzizila, 31, är en av dem som klev in i programmet redan under programmets första dag. Till en början fick tittarna se honom och Antonia “Anty” Johnson, 28, komma väl överens och det spekulerades i att vara en romans på gång mellan dem. Men efter en hel del mysande, kelande och kyssande röstades Anty plötsligen ut ur programmet.

– Jag tycker Alex är skitsnygg, så det är klart att det har varit flörtig stämning från start. Men ingen av oss gick nog in i Big Brother och tänkte att ‘nu ska vi träffa någon som vi gillar’, sa Anty under en intervju med programledaren Malin Stenbäck efter att hon röstats ut.

Men det är inte bara Anty som Alex har haft upp ögonen för i huset. När Victoria Klöfver Rama, 22, klev in i programmet visade det sig att Alex och den nya deltagaren skulle finna ett starkt intresse för varandra.

Annons

Relationen mellan deltagarna

Under programmets gång har det väckts många frågor kring hur de två deltagarna egentligen känner för varandra. Men även denna gång slutade det med att tjejen som Alex hade ett extra gott öga till, tvingades checka ut. I måndagens program var det Victoria som tvingades lämna. När hon klivit ut ur huset och in till studion frågade Malin Stenbäck henne om relationen till Alex.

– Alex har varit min trygghet därinne, sa Victoria då i programmet.

Vidare undrade Malin om det fanns något mer än vänskapskänslor mellan dem.

– Nej, jag känner inte det men jag vet inte hur han känner.  Han har väl kommit in på det då och då men jag vill ha honom hela livet och jag känner inga sånna känslor för honom, svarade Victoria.

Reflekterandet efter tiden ifrån

Men efter några dagar ifrån huset och efter många timmars tänkande har Victorias svar nu ändrats. Efter att distanserats från Big Brother-huset visar det sig att hon reflekterat över relationen med Alex och kanske ändå känner något mer än vad hon tidigare velat erkänna.

Annons

– Det uppstår andra känslor när man kommer ut och jag har svårt just nu att veta vilka känslor jag känner. Det enda jag vet är att jag saknar Alex jättemycket och vill jättegärna träffa honom när han kommer ut, sen vet jag inte riktigt vad det är för känslor, säger Victoria till Nöjesbladet.

FOTO: TV4

Annons