LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Big brother-profilen Moa Wallin har fått barn med Mattias Knutson

14 okt, 2020 
Moa Wallin och svärföräldrarna Lottie och Mats Knutson
I Big brother 2020 fick tittarna se en gravid Moa Wallin kommentera händelserna i den dramatiska dokusåpan.
Nu har podd-profilen fått en son med pojkvännen Mattias Knutson.
– Vad fint och stort, skriver den nyblivna mamman på Instagram.
Annons
Big brother-profilen Moa Wallin har fått barn med Mattias KnutsonBrand logo
Big brother-profilen Moa Wallin har fått barn med Mattias Knutson

I våras drog en ny säsong av Big brother igång på TV4. Inför att programmet började sändas gick kanalen ut med att Malin Stenbäck, 33, skulle leda tittarna under säsongens gång, tillsammans med Adrian Boberg, 31, och Helle Schunnesson, 29, och Moa Wallin, 24.

Men bara ett par dagar efter att Big brother 2020 börjat visas på tv valde Adrian och Helle att hoppa av sin medverkan. Anledningen var att de ville ta avstånd från en deltagares högerextremistiska förflutna, något som inte var känt när de tackade ja till jobbet på TV4.

Därefter fick tittarna istället följa Malin och Moa när de kommenterade händelser i dokusåpan och i ett par avsnitt fick de sällskap av kända profiler, bland andra Anis Don Demina och Edvin Törnblom.

Moa Wallin om gravidlyckan

I april avslöjade Moa Wallin, som också är känd från att ha medverkat i poddar som Della Q och Tankesmedjan, att hon är gravid. Det var i ett inlägg på Instagram som hon delade med sig av den glada nyheten.

Annons

”Känner enormt mycket lycka och tacksamhet för den här lilla familjen och för allt stöd vi fått”, skrev hon intill en bild på sin gravidmage.

Pappan till barnet är Moas pojkvän Mattias Knutson, 26, som är son till SVT-profilen Mats Knutson, 56, och journalisten Lottie Knutson, 56.

Det verkar som graviditeten var hanterbar för Moa Wallins del. I en intervju med Aftonbladet berättade hon om sina känslor inför att bli mamma och sitt mående.

– Nu mår jag bra. Jag har hittills haft en väldigt okomplicerad graviditet, peppar peppar, sa hon till tidningen i samband med gravidavslöjandet.

Första orden om nyfödde sonen

Nu har bebisen äntligen kommit till världen. På Instagram delar Moa med sig av den stora lyckan.

”Min son! Vad fint och stort det är att få vara hans mamma”, skriver hon intill en bild på dem två.

I en intervju med Aftonbladet berättar Mats Knutson om glädjen över att ha blivit farfar.

– Det känns fantastiskt och det blev en liten pojke. Det är bara det att nyfödda barn är så fruktansvärt små, det har man glömt, säger han.

Även hustrun Lottie Knutson är väldigt lycklig över att familjen har utökats.

– Vi är superglada, det är första barnbarnet och det är jätteroligt. Vi har redan sagt från första början när vi fick reda på det att vi gärna hjälper till. Vi har ju redan fyra ungar så en mer eller mindre i skocken är bara trevligt, säger hon till tidningen.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, TV4

Annons