LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Big brother-Martin Forsténs löfte till Jasmine Armstrong

22 jun, 2020 
Jasmine och Martin i Big brother 2020
Jasmine Armstrong och Martin Forstén har fortsatt dejta efter att de fann varandra i Big brother 2020.
Nu berättar Jasmine om pojkvännens löfte till henne.
– Jag är överlycklig!, skriver hon.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

I februari drog en ny säsong av Big brother igång på TV4. En av de personer som klev in i huset, med förhoppningen om att stanna där i 100 dagar, var Jasmine Armstrong, 26. Hon hade då nyligen blivit dumpad av sin tidigare pojkvän och var redo att leva singellivet till fullo.

En vecka efter att deltagarna gjort entré i Big brother 2020 anslöt sig Martin Forstén, 30, till gänget. Jasmine fick upp ögonen för honom direkt och det dröjde inte lång tid förrän de inledde en romans. Martin och Jasmine kom varandra allt närmare och snart uppstod kärlek.

– Jag har aldrig varit så här kär i någon i hela mitt liv. Jag är så kär i honom så det är helt sjukt, sa Jasmine Armstrong i ett avsnitt av dokusåpan.

Plötsliga vändningen i relationen

Martin och Jasmines kärlekssaga har varit långt ifrån en dans på rosor och de har stött på en hel del problem längs vägen.

När det blev Martins tur att lämna Big brother 2020 hade de nyligen bestämt sig för att relationen på paus eftersom det uppdagats att Martin även kysst en annan deltagare, nämligen Amilia Stapelfeldt, 25.

Annons

På utsidan verkar det som att Martin och Jasmine har rett ut situationen och i sociala medier har följarna fått ta del av flertalet kärleksförklaringar.

Martin Forsténs kärleksdrag

Det har nu gått över fyra månader sedan Martin Forstén och Jasmine träffades för första gången. På Instagram avslöjar Big brother-profilen att deras kärlek till varandra är starkare än aldrig förr.

”Idag kom han hem med den här ståtliga rosen. Han sa att den symboliserar vad han känner för mig. Att han är förälskad och svär mig evig trohet! Jag är överlycklig!”, skriver Jasmine Armstrong till en bild på en vas med en ros i.

”Man blir lycklig när man ser er starka kärlek som ni har för varandra”, hälsar en person.

”Nu väntar vi alla med spänning på eran förlovning”, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons