LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Big brother-Martin avslöjar sanningen om kyssen med Amilia

28 apr, 2020 
Martin i Big brother
Jasmine Armstrong och Martin Forsténs kärleksresa fick ett drastiskt slut när Martin tvingades lämna Big brother 2020 i måndags.
Nu berättar han för Hänt om känslorna för Jasmine efter att lämnat huset, kärlekslivet innan sin medverkan i programmet och tankarna kring kyssen med Amilia Stapelfeldt.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Under måndagskvällen var det dags för Martin Forstén, 30, att lämna Big Brother-huset. Efter många veckor instängd, övervakad av TV4-tittarna, har han nu anlänt till sitt hem och hunnit smälta att drömmen om vinsten på en miljon kronor är över.

Under sin tid i huset fann Martin snabbt intresse för deltagaren Jasmine Armstrong, 26. Paret var öppna med sin kärlek till varandra och relationen har kantats av allt från mysande till bråk. Innan Martin klev in i huset var tanken på att finna kärleken var långt borta.

– Jag hade ingen. Det som hände med Jasmine, det trodde jag aldrig skulle hända heller. Jag var singel och levde för mig själv liksom. Hade inga planer på att träffa någon utan jag var väl rätt stängd om man kan säga så, säger han till Hänt.

Tittar på Jasmine i livesändningen

När det stod klart att det var just Martin som tvingades lämna programmet bröt Jasmine ihop i tårar. Även Martin beskriver situationen att lämna sin kärlek som tung, men tillbringar nu sin tid med att titta på Jasmine i livesändningen av programmet.

Annons

– Det kändes jättetråkigt. Jag sitter och kollar på henne nu, att hon är ledsen och jag ville gärna stå där vi hennes sida enda till finalen. Så det känns tungt att sitta och titta på henne nu, jag saknar henne redan som fan. 

”Jag kommer att finnas för henne”

Nu återstår det bara tre veckor av Big brother 2020 vilket innebär att det max dröjer tre veckor innan Jasmine och Martin har möjlighet att ses igen.

– Jag är kär i den här tjejen. Jag har öppnat upp mig för henne och berättat mina känslor att jag gillar henne och jag har inte gjort det för någon på väldigt länge, på många år, säger Martin och fortsätter:

– Så jag har sagt till henne och jag kommer säga det till fler att jag kommer att finnas för henne efter det här programmet och vill försöka att få det att fungera på utsidan också. För jag känner extremt starka känslor för henne och jag är kär i henne.

Framtidsbeskedet med Jasmine

Martin hoppas att relationen ska kunna fortsätta som den gjort men ser också en möjlighet till vad som kan stoppa deras kärlek.

Annons

– Vi har ju lärt känna varandra där inne i huset och levt med varandra. Men vi vet ju inte mycket om varandra, hur man lever och hur man är på utsidan så jag hoppas att inte den omställningen blir för stor. Men just nu känns det väldigt bra för mig och jag tror att det kommer att hålla.

Orden om kyssen med Amilia

Martin och Jasmine genomgick en stor motgång i sin relation efter att en tittarfråga avslöjat att Martin hade kysst Amilia Stapelfeldt. Detta fick Jasmine till en början att vilja avsluta relationen för all framtid. Efter att ha sett klippet menar nu Martin att han tror att paret kommer att kunna ta sig förbi detta.

– Jag har sett lite grann, det var nån puss med en isbit och att det inte var något grovhångel känner jag. Jag trodde att det var något grövre. Jag vet inte om jag har sett allt men jag fick ett klipp skickat till mig om att det var nån puss, säger Martin Forstén och fortsätter:

– Det känns ändå bättre nu. Eftersom jag sa att jag inte mindes så mycket av det, jag trodde att det var värre än vad det var. Det känns som att skadan inte var så stor som jag trodde att den var.

FOTO: TV4

Annons