Big brother-Julia Löfgren om känslorna för Sami Jakobsson

Julia och Sami i Big brother

Julia Löfgren fann inte bara intresse för Daniel Glasman inne i Big brother-huset, utan även Sami Jakobsson fångade hennes uppmärksamhet.
Efter tiden ute i friheten med Daniel delar Julia nu med sig om de starka känslorna för Sami.

Snart 100 dagar har gått sedan de första deltagarna i Big brother 2020 klev in i huset. Vägen har varit lång och deltagarna har stått inför många olika utmaningar under säsongens gång. På måndag är det äntligen dags att kora årets vinnare och det är självklart upp till TV4-tittarna att avgöra vem av deltagarna som kammar hem förstaplatsen. Vinnaren går heller inte hem tomhänt, vinstpotten ligger nämligen på en miljon kronor.

Vid veckans start var Jasmine Armstrong, 26, Mergim Feka, 21, Sami Jakobsson, 25, och Lennie Hansson, 36, kvar i huset. Alla fyra klarade sig tyvärr inte veckan ut istället kom en plötslig röstning som ledde till att Mergim tvingades lämna programmet i fredags.

Kärleken i Big brother-huset

Under säsongens gång har flertal kärleksfulla relationer uppståt. Alex Manzizila, 31, och Antonia “Anty” Johnson, 28, fann varandra snabbt inne i huset. Jasmine, som redan i sin presentations-video berättade att hon var sugen på kärlek, fick drömmen besvarad när Martin Forstén, 30, klev in.

Även Julia Löfgren, 29, och Daniel Glasman, 37, mös till det rejält under inspelningarna. Men det var inte bara Daniel som Julia visade intresse för av Big brother-deltagarna, även Sami Jakobsson, 25, fångade hennes uppmärksamhet. Det var efter att Daniel Glasman fick lämna programmet som Julia började ifrågasätta sina känslor kring huruvida hon var intresserad av Daniel eller Sami.

–Jag tycker Sami är så snygg, sa Julia för några veckor sedan i programmet, samtidigt som hon avslöjade för Amilia Stapelfeldt, 25, att hon och Sami hade hånglat.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Julia om känslorna för Sami

När Julia röstades ut möttes hon direkt av Daniel Glasman som befann sig utanför Big brother-huset. Duon har sedan dess setts umgås flitigt tillsammans ute i friheten.

Nu delar Julia Löfgren med sig av ett inlägg där hon beskriver de starka känslorna hon känner för Sami. Intill en bild på dem två, skriver hon om vad han betyder för henne.

”Älskar och saknar ihjäääl min Sami Jacobsson. Så sjukt blödig ikväll över att ha fått lära känna honom OCH över att vi ses igen på måndag. MY SUPERSTAR!!! Bästa bästa Sami (Svante)”, skriver Julia på Instagram och uppmanar följarna att rösta på honom i finalen.

Julia Löfgren

Foto: Instagram

FOTO: 

Senaste nytt