LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Big brother-Jasmine och Martin går skilda vägar

19 apr, 2020 
Jasmine Armstrong och Martin Forsténs
I Big brother 2020 har tittarna fått följa Jasmine Armstrong och Martin Forsténs kärlekssaga.
Under lördagen fick denna ett abrupt avslut efter att TV4-tittarna upplyst Jasmine om en händelse i programmet.
– Jag kommer inte kunna vara med dig efter det här, säger hon.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

För två månader sedan drog en ny säsong av Big brother igång på TV4. Sedan premiären har tittarna fått ta del av rejält mycket drama och intriger i programmet – men även kärlek.

När Jasmine Armstrong, 26, gjorde entré i huset i februari var hon nybliven singel. Ett par veckor senare klev Martin Forstén, 30, in i Big brother och det uppstod snabbt en vänskap mellan honom och Jasmine. Det dröjde inte lång tid förrän vänskapen övergick till en romans.

Vecka för vecka har Martin och Jasmines känslor för varandra blivit allt starkare och tidigare i april erkände Jasmine Armstrong för TV4-tittarna att hon är kär.

– Jag har aldrig varit så här kär i någon i hela mitt liv. Jag är så kär i honom så det är helt sjukt, sa hon då.

Amilia och Martins kyss i Big brother

I fredags kom det fram att Martin Forstén kysst en annan deltagare i Big brother, nämligen Amilia Stapelfeldt, 25. Kyssen ägde rum efter att Martin och Jasmine hade inlett sin kärleksrelation i dokusåpan.

Annons

Det var efter att TV4-tittarna ställt frågor till deltagarna om kyssen som Jasmine fick vetskap om situationen. Sedan dess har Martin försökt förklara för Jasmine hur ångerfull han är.

– Du ska veta att jag mår piss, skit. Framför allt för att jag har sårat dig. Jag är besviken på mig själv, och förbannad på mig själv över det jag har gjort, säger Martin i programmet.

Jasmine Armstrong avslutar relationen

Under lördagen, dagen efter avslöjandet, bestämmer sig Martin och Jasmine för att sätta sig ner och prata om det som har hänt. Jasmine försöker förstå varför Martin valde att kyssa Amilia men har svårt att lita på det han säger eftersom deras historier inte riktigt går ihop.

Jasmine bestämmer sig därför för att avsluta relationen med Martin tills hon har lämnat huset och själv kan få se hur allting egentligen har gått till.

– Jag kommer inte kunna vara med dig efter det här, säger Jasmine Armstrong och fortsätter:

– Det enda sättet jag kan få reda på det är att se det själv. Och jag kommer att avgöra då om jag vill fortsätta med dig eller inte men just nu känner jag inte att jag vill det.

FOTO: TV4

Annons