LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Big brother-Jasmine Armstrongs vändning med Martin Forstén

07 jun, 2020 
Lina Arvidsson
Jasmine i Big brother 2020
Jasmine Armstrong och Martin Forstén träffades under tiden i Big brother-huset.
Nu berättar Jasmine om kärleken – och om deras familjeplaner.
”Jag får nypa mig själv ibland”, säger hon.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Innan Jasmine Armstrong, 26, gick in i Big Brother-huset i vintras avslöjade hon för Hänt att hon precis blivit dumpad av sin dåvarande pojkvän. Anledningen var hennes medverkan i programmet.

Men det visade sig att Jasmines medverkan i Big brother skulle leda till något annat. Hon vann inte tävlingen och prispengarna – men hon träffade kärleken Martin Forstén, 30.

– Jag har aldrig varit så här kär i någon i hela mitt liv. Jag är så kär i honom så det är helt sjukt. Att jag får sova med honom en hel vecka till… Jag ska krama honom. Jag ska reta honom, jag ska pussa på honom, nypa på honom, lukta på honom. Han är det finaste jag har, sa Jasmine Armstrong i programmet.

Nu ska Jasmine och Martin tillbringa sommaren tillsammans. Tidigare funderade hon på att flytta till Stockholm efter Big brother – men på grund av Coronaviruset har hon ännu inte bestämt sig.

Planerar stor familj

Efter sin medverkan i Big brother har Jasmine talat ut om känslorna för Martin.

Annons

– Martin var i ett förhållande i sex år och var sedan singel i sex-sju år och kände väl att han inte kunde hitta någon. Jag var lite likadan, att jag blir ”avkär” snabbt, och det är ju för att jag har flytt. I mina tidigare förhållanden var jag väldigt blyg. Men med Martin har jag redan gjort allt det pinsamma – rapat, fisit och varit så jäkla äcklig. Det är nog därför jag är så bekväm med honom, sa hon till Hänt Plus.

Hon konstaterade också att Martin var pappamaterial.

– Vi pratade om barn redan i huset, att vi vill ha stora familjer. Han har fyra syskon och jag har sex systrar.

Jasmine i Big brother 2020

I en intervju med Expressen påpekar Jasmine återigen att hon och Martin vill ha en stor familj. Men med viss reservation.

Annons

– Men vi har inte bestämt oss för att det blir med varandra, men mellan dig och mig så tror jag absolut att det blir så, säger hon till tidningen..

Även om Jasmine och Martin vill bilda familj tillsammans så säger Julia att det kommer att dröja innan det blir barn.

– Jag ska leva ut mina 20 först. När jag blir 30 kanske vi kan börja prata barn. Jag skulle aldrig vilja ha barn nu, inte direkt efter att jag kommit ut och det ser ut så här. Jag måste ha ett jobb också, säger Jasmine Armstrong.

FOTO: TV4

Annons