LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Big Brother-Glasmans kärlekslycka - efter relationen med Julia

07 jun, 2020 
Lina Arvidsson
Daniel Glasman träffade sin drömtjej innan han gick in i Big brother-huset.
Nu berättar han om sin nya flickvän – och hur relationen till Julia Löfgren är idag.
”Vi har mycket att upptäcka tillsammans”, säger han.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella Alice StenlöfBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf

När Daniel Glasman, 37, gick in i Big brother-huset i vintras visste han inte riktigt vad som väntade där inne. Men efter många veckor isolerad från omvärlden fick han i alla fall vänner för livet. Han kom framför allt bra överens med Sami Jacobsson, 25, och Julia Löfgren, 30.

daniel glasman
Daniel Glasman. FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Daniel och Julia fick under tiden i Big brother en nära relation och en flirt uppstod mellan dem. Kruxet var bara att Daniel redan träffat sin drömtjej innan inspelningen av dokusåpan började.

När Daniel Glasman i april röstades ut ur huset berättade han för Hänt om funderingarna och möjligheterna han stod inför.

– Det finns bara två sätt som man kan gå vidare från det här. Det ena är att släppa det och gå vidare och då menar jag min relation med Julia där inne, att vi får släppa det. Det andra alternativet är att släppa och gå vidare från relationen med den andra tjejen på utsidan. Det kanske inte går att rädda. Det är antingen eller, sa han då till Hänt.

Annons

Sommar med nya flickvännen

Nu är Daniel Glasman i ett förhållande. När Hänt når honom berättar han att hans flickvän, Klara, 25, är den tjej han dejtade innan han gick in i Big brother-huset.

– Vi var inte tillsammans-tillsammans innan, men vi hade dejtat i kanske tre månader innan jag gick in i huset, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det var inte så mycket att reda ut efteråt. Det var ganska självklart. Vi började träffas direkt efter att jag kom ut och har träffats sedan dess.

Julia Löfgren
Julia Löfgren. FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Han är mycket glad över sin flickvän som är förskolelärare och sexualupplysare på RFSU.

– Det är fantastiskt. Jag är jättekär, såklart. Hon är en liten toppenperson, säger Daniel Glasman.

Nu väntar Daniels och Klaras första sommar tillsammans. Innan Big brother reste de till Berlin tillsammans och de vill gärna göra fler resor ihop.

– Vi gillar båda att resa så vi har mycket att upptäcka tillsammans, säger Daniel Glasman.

Efter tiden i Big brother-huset har Daniel en bra relation med Julia Löfgren.

– Vi är supergoda vänner. Jag, Julia och Sami är en tajt liten trio.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Annons