TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Big brother-Daniel Glasman om relationen till Julia Löfgren

07 maj, 2020 
En liten romans mellan Julia Löfgren och Daniel Glasman blommade upp inne i Big Brother, trots att de båda hade hittat kärleken strax innan de klev in i huset.
Nu avslöjar Daniel hur relationen dem emellan ser ut på utsidan.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

För drygt en månad sedan fick Daniel Glasman, 37, till många tittares chock, lämna Big brother 2020 efter att han blivit utröstad. Men det var inte bara tittarna som uttryckte sin förvåning, även Julia Löfgren, 30, som kommit Daniel nära i huset, tog beskedet hårt.

Under månaderna ihop kunde tittarna se hur de två deltagarnas känslor för varandra växte sig allt starkare. Problemet var bara att Daniel strax innan programmet hittat sin drömtjej, som han också dejtade.

Efter att han lämnat huset berättade Glasman för Hänt om de blandade känslorna.

– Det finns bara två sätt som man kan gå vidare från det här. Det ena är att släppa det och gå vidare och då menar jag min relation med Julia där inne, att vi får släppa det. Det andra alternativet är att släppa och gå vidare från relationen med den andra tjejen på utsidan. Det kanske inte går att rädda. Det är antingen eller, sa han till Hänt.

Nu har Daniel Glasman ett nytt besked att ge. På sin Twitter hintade han i dagarna om att hans tidigare relation var över. När Hänt når honom säger han att det är lite oklart i dagsläget.

Annons

– Vi har tagit en liten paus kan man säga. Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag vet inte exakt, säger Daniel.

daniel glasman avslöjar relationen till Julia Löfgren
Daniel Glasman och Julia Löfgren fann varandra i Big brother 2020. Så är deras relation idag.

Daniels livsförändring efter Big brother

Daniel Glasman beskriver annars tiden efter Big brother som den bästa i hans liv.

– Big brother-upplevelsen har gjort mig så himla medveten om alla mina privilegier i livet. När du kommer in i huset, från första sekund blir du av med ganska många privilegier; att vara med den du vill när du vill, att röra sig fritt, att vara utomhus, att se grönska och vatten. Allt försvinner, säger han.

I takt med allt svårare utmaningar, som att sitta fastkedjade med varandra och den minst sagt kämpiga Robinson-veckan, blev förutsättningarna allt tuffare.

– Man strippar bort lager på lager av olika typer av privilegier. När jag kommer ut och har tillgång till allt känner jag mig så ödmjuk och tacksam till allt. Att duscha, att se knopparna på träden slå ut. Allt jag äter är det godaste jag ätit, bara för att jag får äta det själv.

Annons

– Jag sover lite knackigt, men jag är så tacksam att jag får sova i min egen säng. Och att få komma in ensam i sin lägenhet. Tystnaden, att bara andas.

Daniel Glasmans ord om Julia Löfgren

Daniel är inte bara nöjd med att ha tillbaka all vardagslyx. Han är även glad för all den fina respons han fått, även om det också kommit en del hatkommentarer.

– Jag har fått lite grann. Inget superallvarligt. Men det är klart att jag fått hat. Är man med i ett sånt program och syns och hörs mycket allmänt är det klart att man får räkna med det. Men jag kan säga att jag får hundra snälla kommentarer på en elak. Jag gör fel ibland men jag har ansträngt mig för att vara så snäll som möjligt mot andra i huset och mot alla som skriver. Det bygger någon form av kultur. Jag är inte så intresserad av att prata skit och sprida hat.

I dag har Daniel mer eller mindre kontakt med de andra deltagarna som åkt ut.

– Jag har kontakt med de flesta i varierande utsträckning. Det är några enstaka jag inte pratat med. Jag hyser inget agg eller har något gammalt groll med någon. Men jag är inte särskilt intresserad av att ha någon kontakt med de två som blev utkastade på grund av de grejerna de sa.

Annons

Och en som han direkt tog chansen att träffa var Julia, som röstades ut tidigare i veckan. De båda har lagt upp stories på Instagram där de syns åka ner till Julias hem i Jönköping, där hon äntligen får träffa sin älskade hund.

Hur är er relation i dag?

– Jag tycker det är för tidigt att säga. Julia är en absolut en tiopoängstjej. Vi gillade varandra från dag två eller tre. Vi har suttit ihop hela vägen. Vi har jättemycket kärlek för varandra, jag tror hon har det för mig. Jag vill inte lägga orden i munnen på någon, hon har varit ute i två dagar. Men vi är jättenära och det kommer vi fortsätta vara.

FOTO: TV4/Instagram

Annons