LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Big brother-Amilias attack mot Jasmine – vändningen i triangeldramat

15 maj, 2020 
Amilia Stapelfeldt fick tillfälle att ifrågasätta Jasmine Armstrong varför hon kallat henne för slampa.
Efter att både Martin Forstén och Amilia lämnat Big Brother-huset verkar triangeldramat ändå att minst sagt fortsätta.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Tv-programmet Big Brother och jakten på vinsten av en miljon kronor börjar lida mot sitt slut. Det har varit en turbulent resa med mycket drama, men vad vore Big Brother utan just drama?

Två deltagare kastades ut ur huset på grund av regelbrott redan fjärde dagen inne i huset. Det var Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, som uttryckt sig hatiskt mot judar, vilket var något som TV4 hade noll tolerans mot.

Sagan om triangeldramat

När vissa personer lämnade, så kom det in nya deltagare. En av de jokrarna var Martin Forstén, 30, från Åkersberga, som direkt klev in i dramaträsket.

Martin kom snabbt väldigt bra överens med Julia Löfgren, 30, som varit med sedan start. Men det blev inget mer där än en kort liten flirt. Däremot såg Martin något i Amilia Stapelfeldt, 25, från Stockholm. De var till en början lite kramiga med varandra, men inte ledde det heller till någonting mer.

Tredje gången gillt säger ordspråket, vilket verkar gälla även för Martin. Nämligen fick han tillslut upp ögonen för Jasmine Armstrong, 26, som han sedan inledde en relation med – inne i huset.

Jsamine Armstrong och Martin Forstén
FOTO: TV4

Förhållandet gick som på räls, tills tittarna fick tillfället att ställa frågor till deltagarna inne i huset.

Annons

Det framkom då en hel del oklarheter och det påstods att Amilia och Martin kysst varandra. Men om detta har skett innan eller efter Jasmine och Martin var ett par verkar ingen riktigt veta helt säkert.

Utan att ha koll på när denna kyss skulle ägt rum så valde Jasmine att avsluta relationen med Martin.

När Amilia klev ut ur Big Brother-huset var fortfarande Martin och Jasmine kvar. Hon berättade då för Hänt om sin version av händelsen.

– Jag har inte gått och pussat på en person som varit upptagen och i ett förhållande. Att han sedan kanske har gått in i ett förhållande efter det – det är svårt med tidsuppfattningen och exakt när det hände – men det ligger på hans ansvar att berätta för henne, har Amilia tidigare berättat för Hänt. Hon fortsatte:

– Jag har egentligen inte med det att göra eftersom sveket är att Martin inte berättade för Jasmine. Du kan ju byta mig mot vem som helst i det där huset, problemet var ju att han inte berättade.

Annons

”Kallar tjejer för slampa”

Nu är det ytterst få dagar kvar för deltagarna inne i huset och Jasmine är kvar utan sin Martin som blev tvungen att lämna för någon vecka sedan.

När tidigare deltagare får möjlighet att ställa en fråga till de deltagare som är kvar inne i huset, får Amilia chansen att ifrågasätta Jasmines beteende. Nämligen verkar det som att Jasmine kallat Amilia för olika glåpord, exempelvis slampa.

Amilia frågar ut Jasmine Armstrong
FOTO: TV4

– Här kommer min fråga till dig. Jag undrar hur du tänker att ditt ‘girlcode’-snack rimmar med att du går och kallar tjejer för slampa?, undrar Amilia.

– Eh, det var väldigt skevt sagt och jag ber om ursäkt för det. Men det du gjorde var en väldigt väldigt väldigt otrevlig grej för mig. Och jag tog åt mig jävligt personligt, och jag slängde av mig massa ord, svarar Jasmine.

Annons

Amilia verkar dock inte nöja sig riktigt med det svaret.

– Är Martin också en slampa då? För han var ju lika inblandad tänker jag, säger Amilia.

Men den saken verkar Jasmine väldigt säker på.

Jasmine Armstrong
FOTO: TV4

– Nej, han är ingen slampa, svarar hon.

Konversationen dem emellan verkar inte hitta riktigt rätt och Big Brother avslutar deras möte genom att dra för duken för rutan som fungerar som deras skiljevägg.

Från Amilias sida verkar allt inte riktigt vara löst, i alla fall inte av hennes Instagram att döma.

Amilia Stapelfeldt pratar om Jasmine . Instagram
Amilias Instastory. FOTO: Instagram

Om Amilia, Jasmine och Martin kommer att kunna lösa triangeldramat dem emellan får framtiden utvisa, men vi håller såklart tummarna!

FOTO: TV4

Annons