Idol 2023 marknadsföring banner

Big brother-Alex nya avslöjande om relationen med Anty

18 apr, 2020 
Alex och Anty från Big brother 2020
Alex Manzizila och Antonia “Anty” Johnsons romans sattes på paus när Anty röstades ut i Big brother 2020.
Nu avslöjar Alex hur relationen mellan dem ser ut idag efter att de båda lämnat dokusåpan.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020
House tour i Big Brother-huset 2020

Den 10 februari klev de första deltagarna in i Big brother-huset i Farsta. Bland dessa fanns Alex Manzizila, 31, och Antonia “Anty” Johnson, 28, som snabbt fattade tycke för varandra under tiden de var inlåsa i det direktsända tv-programmet. Tittarna fick se en hel del mysande och kelande innan Anty tvingades lämna programmet.

– Det var tråkigt, luften gick ur en. Vi hade precis påbörjat våran resan där inne tillsammans och vi var ju intresserade av att utveckla våran relation där inne, säger Alex till Hänt när han tänker tillbaka på avskedet.

Alex Manzizila om flörten i huset

Det spekulerades i att det var en romans på gång mellan Alex och Anty i programmet, vilket är något som Alex menar stämmer bra.

– Vi klickade väldigt bra fort och det var en vänskap och sen också en flört liksom. Den var genuin och den var bekräftad från båda håll. Hon är en intressant kvinna och jag gillar hennes egenskaper, säger han och fortsätter:

Annons

– För mig är det insidan som räknas och hon har ett jättefint hjärta, hon är omtänksam, social, glad och utsidan ska vi inte ens prata om. Hon är väldigt vacker där också så det var bara plus på plus.

Relationen med Anty efter Big Brother

När det var Alex tur att lämna programmet tidigare i veckan fanns Anty på plats för att överraska honom i studion. Nu berättar han för Hänt om hur relationen till henne ser ut idag.

– Våran relation idag ser ut så att vi har absolut pratat. Hon mötte ju mig i studion när jag fick lämna och det var en fin gest. Jag har ju lovat henne en dejt eller två, kanske tre.

Det visar sig dessutom att de redan har tagit tag i detta och setts i veckan, utan kameror.

– Allt det här med coronaviruset gör ju att man inte vill vara ute på stan men vi har träffats absolut. Mer än i studion, absolut, säger han.

Big Brother-deltagarna
Big Brother-deltagarna

”Får det att pirra till i magen”

Nu ser Alex Manzizila spänt på vad framtiden för relationen har att erbjuda. Hittills har känslorna bara gått uppåt och Alex är säker på att de kommer att synas offentligt tillsammans framöver.

Annons

– Det är en kvinna som får det att pirra till i magen och det är självklart att man fortsätta på den resan. Och det är ömsesidigt, det är det bästa med den här situationen, säger han och fortsätter.

– Men samtidigt vill vi inte hetsa fram någonting eller påskynda bara för att alla runt om kring hetsar och vill så gärna att det ska gå framåt. Utan vi tar en dag i taget, lär känna varandra och så tar vi det därifrån. Men ni kommer få se oss på stan tillsammans, när, vart och hur, det återstår att se.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Annons