Big bang theory: Så gick det sen för skådespelarna

Skådespelarna i Big Bang theory.
NU GRATIS

I åratal skrattade vi till Big bang theory – men vad hände sen med skådisarna?
✔︎ Deprimerad – efter tragedin med barnet.
✔︎ Dumpade flickvännen – som han ville gifta sig med.
✔︎ Fick kontakt med sin döda pappa – via spåtant.
✔︎ Har nyss fått barn – med 22 år yngre flickvän.

Supersuccén Big bang theory lades ner 2019 efter 279 avsnitt och tolv säsonger. Den är en av de mest framgångsrika komediserierna i tv-historien. Hänt har tagit reda på hur det har gått sen för stjärnorna.

Johnny Galecki från Big bang theory och med flickvännen Aliana Meyer.

Johnny Galecki i Big bang theory och med flickvännen Aliana Meyer.

✔︎ Johnny Galecki har 22 år yngre flickvän

Johnny Galecki, 45, som inledde sin karriär som barnskådis i Roseanne och Ett päron till farsa firar jul, har blivit ett välkänt namn i rollen som Leonard Hofstadter i Big bang theory. För de sista säsongerna av serien tjänade han nästan åtta miljoner kronor per avsnitt.

Efter serieavslutningen har Galecki legat ganska lågt. Han har gjort roller i Roseanne-spinoffen The Conners och långfilmen A dog’s journey. Han är exekutiv producent och manusförfattare till en komediserie om e-sport som heter The squad.

Tragedin slog till i Johnny Galeckis liv 2017 när hans hus i San Luis Obispo, i Kalifornien, brann ner under en skogsbrand som rasade där. Men lyckligtvis befann sig varken Galecki eller någon annan i huset när det brann ner.

I december 2019 blev Galecki och hans flickvän, den 22 år yngre Alaina Meyer, föräldrar för första gången, vilket de avslöjade på Instagram.

Barnet är en pojke med namnet Avery.

◼️ ◼️ ◼️

 

Jim Parsons i Big Bang theory och med maken Todd Spiewak.

Jim i Big Bang theory och med maken Todd Spiewak.

✔︎ Jim Parsons kontakt med pappan – efter dödsolyckan

Jim Parsons, 47, är mest känd för sin roll som Sheldon Cooper i Big bang theory. Det tog honom åratal av provfilmningar och omkring 15 misslyckade tv-piloter innan han fick en dundersuccé. 2018 uppskattade sajten Forbes att han var den bäst betalda tv-skådespelaren. Han toppade den listan fyra år i rad med Johnny Galecki på plats nummer två.

Att Parsons tjänade något bättre berodde på att han är exekutiv producent för spinoff-serien Young Sheldon (som började visas 2017).

I maj 2017 gifte han sig med sin pojkvän sedan 14 år, Todd Spiewak.

Parsons medverkade i tv-kanalen TLC:s program Long island medium 2015. Där hävdade mediumet Theresa Caputo att hon fick kontakt med Jim Parsons döda pappa Jack Parsons, som avled i en bilolycka 2001 endast 52 år gammal. Jim har också medverkat i Hollywood medium with Tyler Henry 2018.

I ett samtal med mediumet förklarade Parsons att han har haft sanndrömmar. I sin ungdom ska Parsons ha berättat om en sanndröm han hade haft för sin pappa, som då levde. Den handlade om att hans farfar dog.

– Då sa pappa ”den hade jag också”. Inom en vecka eller två fick min farfar en stroke. Det var en stor grej, säger Parsons i Hollywood Medium.

I en podcast med skådespelaren David Tennant förklarade Jim Parsons att han ansåg sig vara tursam som fick uppleva framgång sent i livet, och att han hade haft svårt att hantera kändisskapet om det hade kommit tidigare.

– Bara en sån sak som att vara på en inspelningsplats i en pressad miljö. Eller rättare sagt hade jag pressat mig själv. Jag vet att jag skulle ha gjort det, säger han.

Han har nyligen gjort en roll i Netflix-serien Hollywood (även exekutiv producent) och medverkat i The Simpsons med sin röst. Dessutom sågs han i en liten roll i Ted Bundy-dramat Extremely wicked, shockingly evil and vile.

◼️ ◼️ ◼️

 

Kaley Cuoco i Big Bang theory och med maken Karl Cook.

Kaley i Big Bang theory och med maken Karl Cook.

✔︎ Kaley Cuoco gift sig – tack vare coronapandemin

Kaley Cuoco, 34, som spelade Penny, gifte sig med sin make Karl Cook 2018. Men det tog några år innan de flyttade ihop med varandra. Det krävdes faktiskt en coronapandemi för att de slutligen skulle ta steget i april 2020.

– Vi har varit gifta i ett och ett halvt år och varit tillsammans i nästan fyra år och den här pandemin tvingade oss att flytta ihop. Det har varit jättebra för vår relation, och vi insåg att vi tycker om varandra vilket är ännu bättre, säger hon till Jimmy Kimmel.

Detta är hennes andra äktenskap. Mellan 2013 och 2016 var hon gift med tennisproffset Ryan Sweeting. De skilde sig eftersom hans personlighet förändrades, förklarar hon.

– En tid efter att vi gift oss kändes det som att något var fel, säger hon i en intervju med New York Post.

Tidningen lyfter också fram ex-makens problem med smärtstillande läkemedel, och att hon, enligt en källa, ska ha gett honom ett ultimatum om att antingen tillnyktra eller bli lämnad.

Cuoco har haft en lång karriär. Sin långfilmsdebut gjorde hon mot Denzel Washington i Virtuosity från 1995. Därefter har hon synts i ett flertal serier som 8 simple rules (där hon fick sitt genombrott), mot John Ritter och Katey Sagal.

Ritter, som spelade Cuocos pappa, avled av en aortadissektion som han drabbades av under inspelningen av den tv-serien 2003. Han blev 54 år gammal.

Nyligen talade hon ut om dödsfallet som påverkade henne starkt.

– Jag visste att jag ville få folk att skratta efter att ha jobbat med John. Det året förändrade mig verkligen på alla sätt, säger hon i en intervju med Yahoo.

Efter Big bang theory har Cuoco producerat och spelat huvudrollen i tv-serien The flight attendant.

◼️ ◼️ ◼️

 

Simon Helberg i Big Bang theory och frun Jocelyn Towne.

Simon i Big Bang theory och med frun Jocelyn Towne.

✔︎ Simon Helberg ville gifta sig – dumpade flickvännen

Simon Helberg, 39, gör rollen som Howard Wolowitz i Big bang theory. Han var på väg att tacka nej till succéserien eftersom han just hade medverkat i Studio 60 on the Sunset strip som Aaron Sorkin låg bakom. Helberg tänkte att en komediserie där han skulle spela nörd var ett nedköp. Men lyckligtvis tog han sitt förnuft till fånga.

För några år sedan var han med i långfilmen Florence Foster Jenkins där Meryl Streep spelar titelrollen.

Helberg var så sugen på att vara med i filmen att han lurade regissören Stephen Frears till att tro att kan kunde spela vilket instrument man än placerade framför honom.

– Du skulle lätt kunna hitta en bättre pianist som kanske kan skådespela lite grann. Men du kan inte hitta en skådespelare som är en bättre pianist och mer rätt för rollen än jag, säger Helberg till Washington Post.

Efter Big Bang theory har Helberg producerat en dokumentärserie.

Helberg är gift med skådespelerskan Jocelyn Towne sedan 2007. När han insåg att han ville gifta sig med Jocelyn så dumpade han istället henne.

– Jag tänkte att jag ville gifta mig med den här flickan så först skulle jag systematiskt förstöra hela mitt liv och vårt förhållande och ljuga och förstöra alla våra vänskapsrelationer. Jag freakade och trodde att jag hade känslor för andra. Jag trodde jag behövde ett mer spännande liv, säger Helberg, enligt brittiska Mirror.

Jocelyn flyttade till Frankrike efter uppbrottet och träffade en annan man. Men då åkte Simon dit och paret återvände till USA och slutligen friade han.

Han kallade sitt beteende för ”en studie i självdestruktivitet”.

◼️ ◼️ ◼️

 

Kunal Nayyar i Big bang theory och med frun Neha Kapur.

Kunal i Big bang theory och med frun Neha Kapur.

✔︎ Kunal Nayyar tog över Nicolas Cages boende

Kunal Nayyar, 39, har gjort sig känd som rollfiguren Rajesh Koothrappali i succéserien.

Sedan 2011 är han gift med den indiska fotomodellen, företagaren och skönhetsdrottningen Neha Kapur. Hon representerade Indien i Miss Universum 2006.

Nyligen sålde paret sin lyxvilla i Hollywood hills för fyra miljoner dollar. Istället flyttade de in i ett annat lyxboende (som Nicolas Cage tidigare ägt) som kostade närmare det dubbla.

Under coronakrisen tvingades Nayyar lämna inspelningen av thrillerserien Suspicion (mot Uma Thurman) i London innan den var klar. Efter Big bang theory har han också gjort en röstroll i animerade filmen Trolls 2.

◼️ ◼️ ◼️

 

Melissa Rauch i Big Bang theory och med maken Winston.

Melissa i Big Bang theory och med maken Winston.

✔︎ Melissa Rauch om sitt livs största sorg

Melissa Rauch, 40, har spelat Bernadette Rostenkowski-Wolowitz i komediserien.

Hon är gift med författaren Winston och de har två barn, födda 2017 och 2020. De har varit ett par sedan college-tiden.

Rauch har öppenhjärtigt berättat om ett missfall som ägde rum när hon var gravid första gången.

”Det var en av de djupaste sorgerna jag någonsin känt i mitt liv”, skrev hon i en gästkolumn i Cosmopolitan.

Rauch förklarade också att hon har varit drabbad av depression efteråt och att hon klandrat sig själv.

”Det är inte nödvändigtvis så att man går på en begravning eller tar ledigt från jobbet för att sörja. Men det ändrar inte det faktum att något värdefullt har på ett oväntat sätt tagits från ditt liv”, skriver hon.

Efter Big bang theory har hon gjort flera roller, som i Steven Soderberghs The laundromat (mot Meryl Streep och Antonio Banderas) och tv-serien Black monday.

◼️ ◼️ ◼️

 

Mayim Bialik i Big Bang theory och hur hon ser ut i dag.

Mayim i Big Bang theory och hur hon ser ut i dag.

✔︎ Mayim Bialik i terapi i 26 år för depression

Mayim Bialik, 44, blev väldigt känd tidigt i livet eftersom hon spelade titelrollen i tv-serien Blossom (1990-1995). Men sedan sadlade hon om för en akademisk karriär och är numera filosofie doktor i neurovetenskap.

I Big bang theory har hon gjort rollen som neurobiologen Amy Farrah Fowler mellan 2010 och 2019.

Att hon återvände till sin tv-karriär berodde främst på att hon ville ägna mer tid åt barnen. Att vara forskare är mycket mer tidskrävande, förklarar hon i en intervju.

– Jag tänkte att skådespelare aldrig jobbar. Så det är det perfekta jobbet. Jag började provfilma och hade aldrig hört talas om Big bang theory och gjorde en gästroll. Ett och ett halvt år senare blev det ett fast jobb, säger hon.

Mellan 2003 och 2013 var hon gift med en viss Michael Stone, och de har två söner födda 2005 och 2008. De skilde sig och efter det har hon varit i en längre relation, som tog slut 2018.

I somras avslöjade Bialik att hon aldrig har sett ett helt avsnitt av Big bang theory.

Hon har en ny tv-serie på gång med titeln Call me Kat, som handlar om en 39-årig kvinna som startar ett kafé med katt-tema.

Bialik berättade i en intervju med Kelly Clarkson att corona-isoleringen har varit en känslomässig karusell.

– Jag är introvert av naturen, vilket betyder att jag inte har problem med att vara själv. Men känslan av att någon annan har beslutat det åt mig kan vara isolerande, säger hon.

Hon har lidit av sömnrubbningar och har haft problem med sitt temperament. Bialik har gått i terapi sedan 18 års ålder för depression.

◼️ ◼️ ◼️

 

Kevin Sussman i Big Bang theory och med ex-frun Alessandra Young.

Kevin i Big Bang theory och med ex-frun Alessandra.

✔︎ Kevin Sussman skilde sig – fem år efter det tog slut

Kevin Sussman, 49, spelade Stuart Bloom, ägare av en serietidningsaffär, i Big bang theory. Tidigare i karriären har han synts i Ugly Betty och mindre roller i långfilmer som Almost famous, Hitch och Burn after reading. Återkommande har han fått spela nördar.

Mellan 2006 och 2017 var han gift med Alessandra Young. I realiteten separerade paret redan 2012. Han har dejtat flera kvinnor efter skilsmässan.

Det återstår att se vilken väg hans karriär tar efter Big bang theory. I coronatider har han ägnat sig åt att läsa högt för barn via Zoom.

◼️ ◼️ ◼️

 

Wil Wheaton i Big Bang theory och med frun Anne.

Wil i Big Bang theory och med frun Anne.

✔︎ Wil Wheaton om panikattackerna

Wil Wheaton, 48, är en före detta barnskådespelare (Stand by me, Star trek the next generation) som har blivit framgångsrik på nytt senare i livet.

Wheaton har återkommande berättat om depressionerna och ångesten i sitt liv. Han vill sprida medvetande och förståelse kring psykisk ohälsa.

– Depression bryr sig inte om vem du är, hur du ser ut, hur mycket pengar du tjänar eller vad som pågår i ditt liv, skrev han på Instagram.

Hans panikattacker startade redan på 1980-talet när han var barnstjärna.

– På den tiden visste vi inte vad de var eftersom de vanligtvis ägde rum när jag sov. De vuxna i mitt liv trodde att det rörde sig om mardrömmar. Men ja, jag hade mardrömmar. Men de var så mycket värre än bara mardrömmar, säger han.

Wil Wheaton är gift med Anne, som jobbar med djurrätt. De är gifta sedan 1999, men träffades redan 1995 på en fest hos gemensamma bekanta.

– Jag såg Anne och hon var snygg, och jag var en nörd och jag var rädd för att prata med henne, säger han till Cosmopolitan.

Anne har två barn, Nolan och Ryan, från en tidigare relation. Wil Wheaton har adopterat båda pojkarna.

Efter Big bang theory har Wheaton fortsatt göra röstroller och inläsningar av ljudböcker. Han brukar också bli anlitad som programledare i olika nördsammanhang.

◼️ ◼️ ◼️

 

Carol Ann Susi i Big Bang theory.

Carol Ann Susi i Big Bang theory.

✔︎ Carol Ann Susi dog i cancer

Carol Ann Susi (1952-2014) sågs inte framför kameran i Big bang theory, men hon hade ändå en viktig roll. Som den återkommande modersrösten som skrek åt sin son Howard från rummet intill. Skådespelaren drabbades av en aggressiv form av cancer och avled 62 år gammal 2014.

Producenterna till Big bang theory konstaterade att mrs. Wolowitz var ett mysterium för tittarna under åtta säsonger.

”Men det som inte var ett mysterium var Carol Anns talang och tajmning”, skrev de i ett uttalande.

Carol Ann Susi har synts i serier som Skål, Galen i dig, Grey’s anatomy och Seinfeld.

– Det var en spark mot magen eftersom jag inte ens visste att Carol Ann var sjuk, sa Wil Wheaton efter dödsfallet, och konstaterade hon var oersättlig.

Foto: TT, Discovery, Warner Bros & Imdb

SENASTE NYTT!