LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Biancas ursäkt till Miriam Bryant – efter anklagelsen: "Kallat henne för lite saker"

01 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso kände sig "utfryst och mobbad" under ett kändisevenemang förra veckan och pekade då bland annat ut artisten Miriam Bryant. Nu ber tv-profilen om ursäkt för sitt otydliga uttalande.
Annons

Det var i förra veckans podcastavsnitt som Bianca Ingrosso, 23, berättade att hon befunnit sig på en invigning på ett spa i Stockholm tillsammans med stora delar av Sveriges kändiselit. Bianca delade svit med mamma Pernilla Wahlgren, 50, och i rummet bredvid pågick en fest med andra kändisar.

Bianca gick då ut på balkongen för att säga hej, eftersom hon kände igen vännen Ellen Bergström, 28, röst, men när hon hälsade så möttes hon av skratt och någon som frågade “Vem är du?”. I podcasten berättade Bianca då att hon bland annat såg Miriam Bryant, 26, sitta där i gänget, men menade också att hon var osäker på om det var artisten som ställde frågan eller någon av de andra gästerna som hon inte kände igen.

– Miriam Bryant har jag hört är världens snällaste människa som aldrig pratar illa om någon. Det kanske inte var hon som pratade då, men hon var den enda jag såg som jag kände igen där, sa Bianca då i podden och fortsatte:

Annons

– Alltså jag har aldrig känt mig så utfryst i hela mitt liv, jag skämdes så mycket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu ber Bianca Ingrosso om ursäkt till Miriam Bryant. I ett nytt avsnitt av podden “Alice och Bianca” säger Bianca att hon aldrig menade att skapa en hatstorm mot artisten och att hon inte heller tror att det var Miriam som sa någonting dumt till henne.

– Jag måste ta upp en sak vi nämnde förra veckan. Jag menade inte att det var Miriam Bryant som sa eller gjorde någonting, och absolut inte Ellen Bergström heller. De enda jag menade, och jag var inte jättetydlig med det, var att de två var de enda jag kände igen i rummet bredvid, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Och nu har tydligen många av er som lyssnar gått loss på Miriams Instagram och kallat henne för lite saker. Jag menade ingenting ont om varken henne eller Ellen. De var de enda jag kände igen, men det var inte de som gjorde någonting. De gjorde ingenting som fick mig att känna mig utanför och jag ber om ursäkt om folk trodde det, framför allt till Miriam. Det var verkligen inte med mening.

Bianca Ingrosso hoppas att Miriam Bryant inte tagit illa upp och att de inte är ovänner efter händelsen.

– Miriam är en sån som aldrig snackar skit eller trycker ner någon annan. Jag känner inte henne, men jag hoppas att vi inte är ovänner efter det här för jag menade ingenting illa, säger hon.

Foto: IBL

Annons