LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biancas udda träningstips: "Då får man snygg röv"

01 dec, 2016 
AvOla Brising
När Bianca Wahlgren Ingrosso spanar in en ny lägenhet i kvällens "Wahlgrens värld" kommer hon på ett smart träningstips.
Annons

Bianca Wahlgren Ingrosso, 21, har varit tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 22, i drygt två år. För närvarande har de ett distansförhållande då Phillipe pluggar i London och hans familj är bosatt utanför Göteborg. Bianca pendlar för att åka och hälsa på pojkvännen varannan eller var tredje vecka och är faktiskt just nu hos honom i London. Den här bilden la hon nämligen ut på Instagram igår:

Men eftersom känslorna för Phillipe är starka har Bianca också börjat tänka att det är dags att flytta hemifrån. I kvällens avsnitt av “Wahlgrens värld” berättar hon:

– Jag känner väl att det är dags att flytta hemifrån. Jag vill skapa ett liv med min pojkvän liksom.

skarmavbild-2016-11-30-kl-15-30-21
– Var har folk sina kläder? Jag fattar inte… Garderob är för mig tusen gånger viktigare än sovrum. Jag behöver inget sovrum, funderar Bianca när hon sitter och tittar på annonser för lägenheter.

Hon berättar också hur hennes drömlägenhet ser ut:

Annons

– Den ska vara perfekt planerad. Det ska inte vara några runda rum eller nåt trekantigt utan det ska vara fyrkantigt rum.

Dessutom är det absolut viktigaste för Bianca då hon köper egen bostad att det finns rikligt med utrymme för alla hennes kläder. Hon förklarar att hon hellre gör om sovrummet till en stor walk in closet och sover i vardagsrummet när hon till sist hittar en lägenhet hon är intresserad av i Hjorthagen. Samtidigt kommer Bianca med ett lite udda tips eftersom huset hon funderar på att flytta till saknar hiss:

– Ingen hiss. Det är bra. Då får man snygg röv av alla trappor.

skarmavbild-2016-11-30-kl-15-41-36
Bianca går på visning av en lägenhet i Hjorthagen och blir genast sugen på att köpa den.

Under visningen försöker hon som hon själv förklarar det “vara cool” inför mäklaren och när Bianca väl knallar därifrån är hon riktigt intresserad av att köpa lägenheten. När mamma Pernilla Wahlgren, 48, får höra detta skakas hon om.

– Men måste du flytta hemifrån redan?, säger Pernilla och både hon och Bianca börjar snart gråta.

skarmavbild-2016-11-30-kl-15-45-14
Varken Pernilla eller Bianca kan hålla tårarna tillbaka när Bianca berättar att hon tänker flytta hemifrån.

Hur det fungerar med budgivning har dock Bianca lite dålig koll på. Hon bestämmer sig för att lägga ett bud direkt och hoppas kunna köpa lägenheten på stört. Mäklaren förklarar dock att säljaren vill låta den ligga ute till visning och låta fler titta på den för att få en ordentlig budgivning innan den säljs. Detta gör Bianca oerhört upprörd:

– Vadå visa den för andra? Det är ju min lägenhet. Andra ska inte ens få vara i den här lägenheten.

Snabbt läggs planerna på att flytta hemifrån på is för den här gången:

– Ärligt talat tappade jag intresset för lägenheten när budgivningen gick igång. jag blev irriterad på att det var andra anonyma människor som ville ha min lägenhet och då bara kände jag: “Men ta den då. Jag vill inte ens ha den längre.”

skarmavbild-2016-11-30-kl-16-02-06
– Jag kommer säkert föda barn här hemma och bara leva här hela livet, säger Bianca innan hon går och lägger sig för att sussa med mamma Pernilla..

Foto: Kanal 5, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons