TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biancas starka kärlekshyllning till Phillipe efter uppbrottet

24 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har i år hunnit göra slut, bli ihop igen, flytta ihop och sedan flytta isär. Nu hyllar tv-profilen sin pojkvän med ett känslosamt inlägg på Instagram – som gillats nästan 40 000 gånger.
Annons

Bianca Ingrosso, 22, har haft ett minst sagt intensivt år. Förutom inspelningar av tv-program som “Wahlgrens värld”, bloggande och kampanjer, har också kärlekslivet tagit flera vändningar. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i början av året att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen, 23, var över och att hon hade blivit dumpad.

Men efter bara några månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de båda återigen var tillsammans. Under sommaren har paret också levt tillsammans som sambor i Phillipes lägenhet i Stockholm, innan de nyligen var tvungna att flytta isär igen i samband med att han åkte tillbaka till London där han studerar sitt tredje år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu har Bianca Ingrosso åkt efter honom och på Instagram visar hon i flera inlägg att hon befinner sig i hans hem i London. I ett inlägg passar hon också på att hylla Phillipe lite extra med en kärleksfullt skriven text.

“Ni vet känslan när man tittar på någon och känner tusen fjärilar i magen, när man ler utan anledning och när man bara känner sig så jävla lycklig. Det är så han får mig att känna”, skriver hon.

Bilden har gillats nästan 40 000 gånger och i kommentarsfältet har Phillipe också lämnat en kommentar med fyra hjärtan som svar till sin flickvän.

Foto: IBL

Annons