Biancas starka kärlekshyllning till Phillipe efter uppbrottet

Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen har i år hunnit göra slut, bli ihop igen, flytta ihop och sedan flytta isär. Nu hyllar tv-profilen sin pojkvän med ett känslosamt inlägg på Instagram – som gillats nästan 40 000 gånger.

Bianca Ingrosso22, har haft ett minst sagt intensivt år. Förutom inspelningar av tv-program som “Wahlgrens värld”, bloggande och kampanjer, har också kärlekslivet tagit flera vändningar. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i början av året att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen, 23, var över och att hon hade blivit dumpad.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Men efter bara några månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de båda återigen var tillsammans. Under sommaren har paret också levt tillsammans som sambor i Phillipes lägenhet i Stockholm, innan de nyligen var tvungna att flytta isär igen i samband med att han åkte tillbaka till London där han studerar sitt tredje år.

Men nu har Bianca Ingrosso åkt efter honom och på Instagram visar hon i flera inlägg att hon befinner sig i hans hem i London. I ett inlägg passar hon också på att hylla Phillipe lite extra med en kärleksfullt skriven text.

“Ni vet känslan när man tittar på någon och känner tusen fjärilar i magen, när man ler utan anledning och när man bara känner sig så jävla lycklig. Det är så han får mig att känna”, skriver hon.

Bilden har gillats nästan 40 000 gånger och i kommentarsfältet har Phillipe också lämnat en kommentar med fyra hjärtan som svar till sin flickvän.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL