Biancas nya känga till Mello-stjärnan – efter inlägget om henne: "Det är en lögn"

Johan Gunterberg uttalade sig i förra veckan om den gamla flirten med Bianca Ingrosso och efter det har tv-profilen fått en hel del hat. Nu lackar Bianca ur och sätter ner foten ordentligt.

Känga efter känga slängs iväg, och än är det inte slut. Det var i förra veckan som stämningen mellan Bianca Ingrosso, 23, och artisten Johan Gunterberg, 29, blev en aning kylig efter att Bianca gästat “Breaking news”. Frågorna är som vanligt raka i programmet och Bianca är inte sen med att ge ett rakt svar tillbaka. Men svaret på frågan om vilka kändisar som raggat på henne var ingenting som Johan uppskattade.

– Det är en del artister. Typ Johan Gunterberg från “De vet du”. Jag sa väl lite trevligt ‘tack men nej tack’, sa hon i programmet.

Detta var andra gången som Bianca droppat hans namn i sammanhanget. Tidigare har hon pratat om Johan i Fördomspodden där hon sa att han vägrar ge upp. Johan blev lite lätt irriterad när detta nådde honom och svarade med ett långt inlägg på sin Instagram. 

”Hur som helst har jag inte försökt ragga på Bianca någonsin. Vi sågs för flera år sedan utan att jag på något sätt ens raggade på henne då. Snarare tvärtom. Jag är ingen aggressiv raggare på det sättet som hon nu målet ut mig som på tv. Att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn. Det är inget jag hade skämts över och försökt komma undan om det var sant, men det är ren lögn”, skriver han på sin Instagram.

Bianca har bett om ursäkt för att hon nämnde Johans namn, men nu har hon fått nog och ger ett ordentligt svar på tal i sin podcast “Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”.

– Johan Gunterberg, hans uttalande på Instagram. Jag känner Johan, vi är liksom bekanta, inte så mycket mer än så. Det kanske hände en natt när jag var 18, han flirtade och jag flirtade tillbaka. Sen har han kanske flirtat lite till. Enligt honom så har han velat få fram att han inte är den flirtiga killen som jag sagt att jag tror att han är, så det har väl varit ett missförstånd från min fyllesida, säger hon i podden.

Johan har kallat Bianca för lögnare och det är ingenting hon håller med om överhuvudtaget.

– Han har skrivit på hans Instagram att allt jag sagt varit en lögn och jag vill bara säga att det är en lögn det han säger där. Jag pratar ju bara om att det här skedde när jag var 18-19, säger hon.

Bianca menar på att hon uppfattat hennes och Johans relation som skämtsam, men det det landade inte som hon trott.

– Jag trodde att både jag och Johan, eftersom vi är bekanta vänner, kunde snacka om det här med glimten i ögat och driva om det. För det är vad vi gjort privat han och jag. Jag har bett om ursäkt till honom för att jag nämnde hans namn, jag visste verkligen inte att han skulle bli så stött.

Johan har uttryckt att han inte vill bli porträtterad som en standraggare och Bianca menar på att det inte heller är någonting som hon sagt och att allt hat hon nu får är helt obefogad.

– Jag har fått hur många kommentarer som helst om att jag är en hora, en fitta, att jag är en mytoman att jag gör allt för att stå i tidningar, verkligen inte. Det han har skrivit på hans Instagram får han stå för men det är absolut inte min sanning, avslutar hon.

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!