TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biancas nya besked om Phillippe efter uppbrotten – så förändrar de sitt förhållande

20 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter fyra år tillsammans, med flera uppbrott, förändrar Bianca Ingrosso nu sitt förhållande med Phillipe Cohen. I en ny video berättar tv-profilen om parets nya planer.
Annons

I april i år har Bianca Ingrosso, 23, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, varit ett par i fyra år, om man bortser från de uppbrott som de tvingats gå igenom under tiden. Under den största delen av deras förhållande har paret levt i en långdistansrelation, eftersom Phillipe kommer från Göteborg och dessutom pluggar och bor i London sedan tre år tillbaka.

Men nu ska paret äntligen förändra sitt förhållande. I ett Youtube-klipp berättar Bianca Ingrosso nämligen att paret ska bli sambos redan i sommar, då Phillipe kommer att packa sina saker och flytta till Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Först ska vi flytta ihop. Phillipe flyttar till Stockholm i juni och då ska vi äntligen inte ha distans längre, utan flytta ihop. Efter det får vi förlova oss, gifta oss, skaffa barn och leva lyckliga i alla våra dagar. Så hoppas jag, säger Bianca Ingrosso i videon.

Men trots att tv-profilen är sugen på att växla ringar med sin pojkvän redan nu, får bröllopet vänta lite.

– Jag vill självklart gifta mig med Phillipe, det har vi pratat om sedan dagen vi blev tillsammans. Att vi vill gifta oss, skaffa barn och flytta ihop. Men inte än, säger hon och fortsätter:

– Vi har nästan varit tillsammans i fyra år. Självklart har vi haft några breakups, men oavsett hur resan har sett ut så är den vår resa och den har lett till där vi är idag och nu är vi på ett fantastiskt plan.

Foto: IBL

Annons