Bianca Wahlgrens ord efter Pernilla Wahlgrens beslut

Wahlgrens värld är äntligen tillbaka och i första avsnittet av säsong åtta ska Bianca Ingrosso iväg till Los Angeles.
Men resan blir inte som hon tänkt sig när Pernilla Wahlgren i sista stund kommer med ett oväntat besked.
 – Jag har aldrig blivit så besviken, säger Bianca om beslutet.

Bianca Ingrosso, 25, ska till Los Angeles med hennes bästa vän Lovisa Worge, 22, pojkvännen Philippe Cohen, 26, och lillebror Benjamin Ingrosso, 22. Men precis innan det ska bära av kommer Pernilla Wahlgren, 52,  med ett besked som gör Bianca väldigt besviken.

Det tidigare dilemmat

Bianca är minst sagt taggad när hon berättar om resan hon ska på.

– Vi ska ju på en drömresa här nu. Jag Benji, Lovis och Philippe. Har ni hört ett bättre crew?, säger hon.

Men att det var de fyra skulle åka tillsammans var till en början inte planen.

– Tanken var ju att jag och Lovisa skulle åka på en girls trip men sen så råkade jag, utan att prata med Lovisa, fråga Philippe om han skulle vilja följa med. Jag tänkte inte på att Lovisa kanske kan känna sig som tredje hjulet i den konstellationen.

Hon fortsätter:

– Så då tänkte jag att då är det ju perfekt att ta med Benjamin så blir det liksom två och två. De kan äta mat och prata mat och vi kan gå och fota och snacka kändisar, berättar hon.

Biancas stora besvikelse

Men när Bianca är hemma och packar inför den efterlängtade resan plingar plötsligt Pernilla på dörren. När de sen står i köket och pratar om Biancas resa släpper Pernilla den stora bomben.

– Ska jag berätta en sak?, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag kanske ska följa med.

Bianca tror först att Pernilla skämtar och kollar på henne och ler, för att någon sekund senare få en betydligt allvarligare min.

– Ska du på riktigt?, frågar hon sen.

Pernilla låter väldigt glad och positiv när hon i synken berättar att idén var spontan och att hon direkt kände att hon också kunde följa med när hon hörde om resan som höll på att planeras. Men det Bianca känner är något helt annat.

– Jag har nog aldrig blivit så besviken i hela mitt liv, säger Bianca om Pernillas beslut att följa med.

Hon fortsätter med att förklara varför.

– Jag tror inte mamma förstår hur olägligt det är att hon ska följa med på just den här resan. Det har redan varit en hel del turer att få alla att känna sig 100% välkomna. Sen kommer hon och blir en extra push vilket möjligtvis kan göra så att Lovisa än en gång känner sig som femte hjulet.

Pernilla förstår dock inte problemet och säger att hon redan har pratat med Lovisa som säger att det är okej, vilket Bianca inte tycker räknas.

– Tror du att Lovisa skulle kunna vara helt ärlig mot dig och säga att “Åh Pernilla jag tror att jag vill åka med min bästa kompis själv på en resa”? Nej det tror jag inte hon skulle kunna säga, säger hon till sin mamma.