Bianca Wahlgren Ingrosso om semesterdramat: "Mamma blev hysterisk och grät och skrek"

Bianca Wahlgren Ingrosso försvann som sjuåring i Spanien. Familjen fick panik och började gråta hysteriskt. Nu berättar Bianca allt om dramat.

I skrivande stund befinner sig Bianca Wahlgren Ingrosso, 20, i Nerja på spanska solkusten för att hälsa på mormor Christina Schollin, 77, och morfar Hans Wahlgren, 77. Med sig har hon mamma Pernilla Wahlgren, 47, och syskonen Benjamin Wahlgren Ingrosso, 17, och Oliver Wahlgren Ingrosso, 25. På hennes blogg har man kunnat följa semesteräventyret.

Där skriver Bianca även om ett drama som ägde rum när hon sju år gammal. Plötsligt upptäckte Pernilla, Christina och dåvarande svägerskan Jessica Wahlgren, 38, (tidigare gift med Linus Wahlgren, 38) att Bianca plötsligt var spårlöst försvunnen:

“Dagen började gå mot sitt slut och stranden började tömmas med folk. Lite överallt satt lappar med ”missing person” på unga små flickor som blivit bortrövda. Mamma var och tog massage så min mormor skulle passa mig. Men rätt var det var så var jag bara borta. Alla i familjen började leta efter mig och paniken började slå in när det gått ett tag. Mamma och Jessica blir helt hysteriska och började gråta som dårar och började skrika på allt och alla (mormor mest).”

På bloggen skriver hon om dramat. Foto: IBL

På bloggen skriver hon om dramat. Foto: IBL

Över 40 minuter gick utan att de hittade henne. Men i själva verket hade Bianca inte blivit bortrövad utan istället gett sig ut på en liten promenad.

“Jag hade bara traskat iväg helt själv hela långa vägen bort i slutet av stranden där jag hittade ett par personer som spelade bongotrummor så jag satte mig där ett tag för att lyssna. Från ingenstans kom det fram en kvinna och frågade om jag hette Bianca. Det var alltså hon som ‘hittade’ mig och tog mig till mamma som blev helt överlycklig över att se mig. Sedan fick jag en rejäl utskällning och en stor kram av mamma som var helt förtvivlad samt lättad över att sin dotter var hittad och inte bortrövad.”

Andra läser:

Häntbloggen: Därför får Victoria inte bli drottning

Bruce Jenners förvandling till kvinna fortsätter – här är hans nya bröst

Glöm kladdkakan – här är jordnötssmörskakan med bara 3 ingredienser

SENASTE NYTT!