LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Salmings nya bild avslöjar sanningen om pojkvännen – tvingades flytta isär

22 nov, 2023 
Bianca Salmings glädje med pojkvännen Tobias.
Bianca Salming och pojkvännen Tobias Lindberg har nått en ny milstolpe i förhållandet.
Detta trots att kärleksparet tvingades flytta isär efter sommaren.
Nu visar hon upp detaljen om relationen i en ny bild på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salming: ”Den jobbigaste tiden i mitt liv”Brand logo
Bianca Salming: ”Den jobbigaste tiden i mitt liv”

Trots att det varit ett mörk år för Bianca Salming, 25, i och med hennes pappa Börje Salmings tragiska bortgång för ett år sedan så finns det ändå en del ljusglimtar.

I dag, den 22 november, fyller faktiskt friidrottaren 25 år. Något hon firar med att ta in på lyxig hotell i centrala Stockholm enligt hennes egna Instagram. Och gratulationerna bara väller in.

Men inte nog med det. För bara två dagar sedan firade hon också något annat. Nämligen en stor milstolpe i förhållandet med pojkvännen Tobias Lindberg, 28, då paret firade två år tillsammans. Något Bianca Salming valde att uppmärksamma med en bild på Instagram.

”Vår dag”, skriver hon tillsammans med en svartvit bild på henne och pojkvännen iklädda badkläder under en semester till solen.

Annons

Så träffades Bianca Salming och pojkvännen

Bianca och Tobias blev ett par i november för två år sedan, men var bekanta långt innan.

– Vi hade setts ett bra tag innan vi kunde säga att vi var tillsammans. Sedan bestämde vi oss för en dag i november, att det var då vi blev ihop, har Bianca tidigare berättat för Expressen.

Precis som Biancas pappa Börje Salming är hennes pojkvän hockeyspelare och spelar i den tyska andradivisionen i laget Eispiraten Crimmitschau.

Nästan direkt efter paret börjat dejta flyttade han utomlands på grund av karriären och sedan dess har de haft ett distansförhållande under hockeysäsongen.

Bianca Salming.

Tvingas flytta isär efter tiden som sambos

Men i somras fick paret äntligen testa på att bo ihop för första gången då Tobias hade paus i hockeysäsongen.

Annons

– Vi har varit sambos hela sommaren så vi har verkligen fått mycket tid ihop. Jag har verkligen känt att jag försökt säga nej till så mycket som möjligt för att jag bara vill kunna ta det lugnt och vara mig själv. Det har hjälpt jättemycket att jag fått dela det med honom, har Bianca tidigare berättat för Hänt och delade också med sig av detaljer om vad paret hittat på:

– Vi har gått på The Weeknd (artist), vi har rest i Spanien tillsammans, vi har tränat mycket tillsammans, fått uppleva en vardag och fått spendera mycket tid ihop. Han åkte med till mitt träningsläger i Montenegro. Så vi har gjort mycket kul, säger hon.

Men när hösten började var det tyvärr slut på samboskapet, då Tobias var tvungen att bege sig till Tyskland för en ny hockeysäsong och Bianca meddelade att hon inte skulle flytta med honom.

– Han har redan åkt tillbaka till Tyskland. Jag följde med honom dit. Så nu blir det lite mer distans igen, men man får leva på all tid man fick tillsammans under sommaren, sa hon då till Hänt.

FOTO: Instagram/Hänt

Annons