ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Salming bekräftar lyckan med pojkvännen – nya bilden avslöjar

22 nov, 2022 
Maja Slobodnik
Bianca Salming bekräftar lyckan med pojkvännen – nya bilden avslöjar
Idag fyller Bianca Salming 24 år, men hon firade storslaget redan igår.
Hon och pojkvännen Tobias har nämligen nått en ny milstolpe i förhållandet.
På Instagram avslöjar hon lyckan!
Annons
Pia Salming om framtiden: ”Vi hjälps åt”Brand logo
Pia Salming om framtiden: ”Vi hjälps åt”

Idag grattar vi Bianca Salming på 24-årsdagen, men vi bör även gratulera till kärlekslyckan med pojkvännen Tobias Lindberg. Mitt i all sorg och tårar över pappa Börje Salmings obotliga ALS delar dottern med sig av en fin kärleksbild på sociala medier.

På Instagram visar Bianca upp kärleken Tobias som ofta håller sig i skymundan. På bilden syns paret iklädda badkläder i havet vid Montenegros kust. Anledningen till den kärleksfulla bilden? Paret firar ett år tillsammans!

Annons

Pojkvännen är lik pappa Börje Salming

Paret blev ett par i november förra året, men var bekanta långt innan.

– Vi hade setts ett bra tag innan vi kunde säga att vi var tillsammans. Sedan bestämde vi oss för en dag i november, att det var då vi blev ihop, berättar Bianca för Expressen.

Pojkvännen Tobias på en solstol i Montenegro.
I somras reste paret till Montenegro tillsammans. Då delade Bianca för första gången med sig av bilder på pojkvännen Tobias.

Pojkvännen Tobias är likt pappa Salming hockeyspelare och har spelat för bland annat Timrå och Södertälje. När paret först började dejta spelade han i Sverige, men de fick det kämpigt när Tobias flyttade utomlands för spel i Tjeckien – det var just efter de blivit ett par. Sedan dess har de haft ett distansförhållande under hockeysäsongen.

Annons

– Båda var lite skeptiska, men vi har sagt att vi ger det här ett försök. Sedan får vi se hur det blir. Nu fick vi en sommar tillsammans. Än så länge känns det väldigt bra, sa Bianca i augusti.

I intervjun med Expressen berättar Bianca om första gången som Tobias skulle träffa familjen Salming. Han var inte alls nervös över att träffa Börje.

– Tobias var mer skakig när han mötte min mamma. Hon är lite mer på, pappa är så snäll, säger den 24-åriga friidrottaren.

FOTO: Instagram/Patrik Österberg/TT

Annons