TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca om bråken – kunde stoppat Wahlgrens värld

10 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Den populära serien Wahlgrens Värld har gjort succé i Sverige, men nu berättar Bianca om tuffa känslorna bakom inspelningen.
Annons

Wahlgrens Värld är en av 2017 års stora tv-succéer. I programmet får tittarna följa familjen Wahlgren och främst mamma Pernilla och dottern Bianca Ingrosso i deras vardag. Det blir allt från körlektioner till middagsbjudningar och helt vanliga bråk om vem som tar disken. Nästan 400 000 personer ska ha sett premiärprogrammet.

Men nu avslöjar Bianca att hon funderat på att avsluta inspelningarna av programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon är gäst i Hellenius Hörna berättar hon om allt det hårda jobbet bakom serien och att bygga sitt eget varumärke.

– Folk tror typ att jag tar en selfie och lägger upp den. Men jag jobbar med mina sociala kanaler, och sen jobbar jag med tv och är en profil, berättar hon i Hellenius Hörna.

Idag är Bianca en av Sveriges största influencers, med över en halv miljon följare på instagram och en podd, blogg och youtubekanal som hela tiden växer. Men i gymnasiet hade hon inte så bra betyg som man kunnat tro. När programledaren David Hellenius frågar om betygen berättar hon om den tuffa uppväxten.

Annons

– Jag måste säga att jag var aldrig i skolan i gymnasiet. Jag mådde väldigt dåligt och kunde inte fokusera på skolan. Jag tycker om att lära mig men det var det att jag hade inte orken.

Anledningen till att hon mådde dåligt var på grund av bråk hemma i familjen.

– Jag och mamma bråkade väldigt mycket, det tärde mycket på mig. Och mamma och pappas skilsmässa tärde mycket på mig.

Bianca förklarar att andras åsikter har varit bland det jobbigaste.

– Just det här att alla ska ha en åsikt om min pappa eller mamma och alla tror de vet vad som hänt men de har ingen aning. Det har varit väldigt mycket bråk i min familj. Jag har hamnat emellan mamma och pappa.

Programledaren David Hellenius undrar om familjen var mitt uppe i dessa bråk när de fick frågan om att spela in Wahlgrens Värld.

Det är då Bianca avslöjar att hon ibland velat stoppa inspelningarna för att det blivit för tufft för familjen.

Annons

– Ja, vi har såklart blivit väldigt tajta tack vare det men det har också varit stunder när jag har känt det här tär så mycket på vår relation att vi måste lägga ner.

Samtidigt passar Bianca på att kärlekshylla sin familj och sin mamma.

– Hon är min bästa, bästa vän. Verkligen. Jag älskar min mamma så mycket att det är sjukt, säger hon i programmet.

Hellenius Hörna sänds söndagar 20.00 i TV4.

Annons