Bianca och Pernillas tårar i Renées brygga – efter känslosamma orden

Kvällens avsnitt av Renées brygga gästas av familjen Wahlgren och det blir en middag med både skratt och en del tårar.

Renées brygga på TV4 är inne på sin femte säsong, med Renée Nyberg, 52, i spetsen som bland annat har gästats av Kristin Kaspersen, 49, Viktor Frisk, 23, och Lasse Åbergs, 78, tidigare i år.

I kvällens avsnitt blir det familjeträff när Pernilla Wahlgren, 51,  tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso, 24, och mamma Christina Schollin, 81, besöker bryggan under en varm sommardag. Bianca berättar bland annat om ätstörningarna, Pernilla pratar om tiden efter skilsmässan och Christina pratar om det 55 år långa äktenskapet med maken Hans Wahlgren, 81.

– Har man en gång träffat någon som det känns alldeles rätt med, utan att tveka, och det är en självklar gemenskap redan från början tror jag att man klarar av det mesta, berättar Christina för Renée.

81-åringen berättar också om hur det har varit när dottern Pernilla gått igenom sina kriser och förklarar att det självklart varit fruktansvärt att stå och se på, men att de alltid har tagit hand om sin dotter när det varit som värst för att de alltid velat finnas där för henne.

Efter en heldag tillsammans vankas det middag och då faller regnet ner, så det blir en middag inomhus där även Hans Wahlgren dyker upp som middagssällskap.

”Så otroligt tacksam”

Under middagen pratar sällskapet pratar om vem man skulle vilja skåla för och Renée vänder sig till Bianca.

– Gud, jag är verkligen ingen sådan här känslosam människa, eller det är jag, men inte så här. Men jag vill skåla för mami, för att vi är vänner idag. Jag kan inte prata om det här utan att börja gråta, säger Bianca med tårar i ögonen.

Hon får stöttande ord från de andra och en klapp på kinden från morfar Hans.

– Nej, men vi har haft det så himla tufft under så många år. Men de senaste tre åren har vi ju verkligen haft det jättebra och nu är vi bästa vänner. För det var ju, ja, jag vart inte… 10, 12 år av att vi verkligen bara alltså, gick inte ihop. Så det är jätteskönt, säger Bianca som gråter och skrattar på samma gång.

Även Pernilla går fram och tillbaka mellan skratt och tårar och tar fram näsduken när hon nickar i medhåll mot sin dotter. Även Christina och Renée blir känslosamma av orden.

– Vad fint, säger Renée.

– Men det är ju så Renée, du frågade mig innan om hur det känns när barnen har det svårt och det här som Bianca pratar om nu, det är ju också en av dem grejerna som varit så svårt att se för oss som morföräldrar och vi är lika glada, Bianca, över att ni är världens bästa vänninor, säger Christina.

– Jag är så otroligt tacksam över att vi är där som vi är idag, verkligen, säger Pernilla till Bianca.

Renées brygga sänds på onsdagar klockan 21.00 på TV4 och på TV4 Play.

LÄS MER: Tittarilska mot Bianca och Pernillas beteende i Renées brygga

LÄS MER: Renée Nyberg om svartsjukan i relationen med David Hellenius

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!