TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca lämnar Pernilla Wahlgren: "Saker ska ske"

05 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso flyttar hemifrån. I en video på sin Youtube-kanal avslöjar nu tv-profilen att hon lämnar mamma Pernilla Wahlgren och hennes hus på Lidingö.
Annons

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, har flera löften inför 2017. Hon ska börja träna med en PT, ta körkort – och flytta hemifrån. Tv-profilen bor fortfarande hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren49, men inte länge till. I en video på sin Youtube-kanal berättar Bianca att hon snart kommer att lämna sin mamma och familjehuset på Lidingö för en egen bostad.

– Det här året har jag tänkt att saker ska ske. Jag ska flytta hemifrån. Jag hoppas att jag gör lägenhetsköpet i början av sommaren, för det hade varit så jävla fett, säger hon i klippet.

Bianca berättar också att hon försöker spara så mycket som möjligt av det hon tjänar just nu för att snart kunna köpa sin drömlägenhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag får ofta frågan om hur mycket jag tjänar, men det är olika från månad till månad. Gör jag ett stort samarbete fakturerar jag mer, eller om jag gör en stor produktion som “Let’s dance” eller en reklamfilm. Då tjänar jag mer. Men jag tar ut en väldigt liten lön för jag sparar pengar till lägenhet, säger hon på Youtube.

Annons

Förutom flytten har det också spekulerats i en del andra förändringar i Bianca Ingrossos liv. De senaste veckorna har följarna undrat huruvida hon och pojkvännen sedan tre år tillbaka, Philippe Cohen, 23, fortfarande är tillsammans. Paret är inte längre vänner på Facebook och de har avföljt varandra på Instagram. Bianca har också skrivit att det har varit “tufft” i ett inlägg på sin blogg, men inte velat avslöja hur deras relationsstatus ser ut.

 

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, avsnitt 109, råkar dock Biancas mamma, Pernilla Wahlgren, försäga sig. Där berättar hon nämligen om en semester i Thailand med Bianca och Philippe i början av deras relation – och refererar till Philippe som ”dåvarande pojkvän”.

– Vi var i Thailand på semester hela familjen, och med på semestern var då Biancas dåvarande pojkvän Phillipe, säger Pernilla i avsnittet.

Den meningen har nu fått Biancas bloggläsare att undra än mer om relationen är över eller ej. Något svar har dock varken Pernilla eller Bianca gett.

Foto: IBL

 

Annons