Bianca Ingrossos vassa pik till Alice Stenlöf – efter sprickan i relationen

Bianca och Alice.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf umgicks väldigt flitigt förut – men den senaste tiden har det knappt synts tillsammans.
Nu ger Bianca en pik till Alice i sin nyaste vlogg på Youtube.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drev tillsammans podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B som snabbt kom att bli superstor. I maj förra året fyllde de tillsammans Globen där de höll sin livepodd som även sändes på Dplay. Framgångarna var många tills duon kom med det plötsliga beskedet om att den populära podcasten skulle läggas ner.

Radarparet syntes under podcast-tiderna väldigt flitigt tillsammans men efter det chockerande beskedet försvann de inte bara från podcast-studion utan även från varandras sociala medier. De syntes inte umgås alls och detta var något som följarna snabbt la märke till.

Bianca och Alice menade dock att de fortfarande var lika bra vänner men att de var väldigt upptagna med jobb och andra planer. Samtidigt har Bianca sagt att deras hårda jobb med podcasten tärde på vänskapsrelationen.

– Showcasten var nog inte det bästa för min och Alice relation, har Bianca Ingrosso tidigare sagt i Wahlgrens värld.

Biancas pik

Bianca har även kommenterat deras vänskap i en Youtube-video. I den berättar hon att inget illa hänt emellan dem, men att hon samtidigt kanske inte engagerar sig så mycket i relationen. Bianca säger att de inte bara gäller i hennes och Alice relation, utan att hon vill bli bättre på att höra av sig till alla sina vänner.

– Jag får den här frågan dagligen. Jag och Alice är absolut inte ovänner. Vi båda jobbar extremt mycket vilket då gör att vi inte hänger lika mycket. Anledningen till varför vi slutade podda var absolut inte för att vi blev ovänner. Sen är jag extremt dålig på att höra av mig. Man kan nog bli ganska besviken på mig som vän då jag väldigt sällan hör av mig och frågar om man ska ses, vilket jag måste bli bättre på, säger Bianca Ingrosso i videon.

I en ny vlogg på Youtube umgås Bianca med sin assistent Lovisa Worge och Alice Stenlöfs assisten Lucas Feola. Alice är däremot inte med, vilket Bianca pikar om med glimten i ögat.

– Är det skönt att du inte är här med Alice?, frågar Bianca varpå Lucas svarar:

– Ja, det är så skönt.

Lovisa passar då på att skämta om att hon inte slapp sin chef, som då är Bianca.

– Ja, du blev ju av med din chef i alla fall. Det blev inte jag, säger Lovisa.

– Ja, det hade varit bättre om det bara var du och jag, svarar Lucas.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso ska flytta igen – oväntade beskedet