Bianca Ingrossos tårar – efter familjetragedin: ”Så sjukt”

Bianca Ingrosso brister ut i tårar i Wahlgrens värld.

När Bianca Ingrosso får se ett klipp på sin numera avlidne hund Marqy i Wahlgrens värld bryter hon ihop.
– Det är så sjukt att jag fortfarande tänker på honom minst tre gånger i veckan, säger hon i programmet.

Det var 2015 som familjen Wahlgrens hund Marqy blev överkörd av en bil utanför familjens hus. Då skrev Pernilla Wahlgren, 51, om sorgen efter familjens hund på sin blogg.

”Vi har förlorat vår lilla älskade hund Marqy. Han blev påkörd av en bil och dog av skadorna. Vi är alla helt förkrossade över det och saknar honom något oerhört”, skrev Pernilla Wahlgren på bloggen då.

Torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld är ett reaktionsavsnitt där familjen får se på gamla avsnitt av programmet och tycka till. Bland annat får de återigen se avsnittet då de filmade Marqys minnesstund och tiden strax efter hans bortgång.

I programmet får tittarna se en återblick från när familjen skulle sätta upp ett kors i närheten av huset, så att Marqy fick en egen minnesplats.

– Vi hade aldrig haft ett dödsfall i familjen, så det var en otrolig chock. Det tog väldigt lång tid för främst Bianca att komma över Marqy, säger Pernilla Wahlgren i ett klipp från avsnittet.

I återblicken gråter Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso, 22, och Bianca Ingrosso, 24, när de står och tänker på hunden.

– Jag tycker det känns jättebra. Nu har han fått en egen plats här med korset, säger Pernilla Wahlgren i klippet.

Familjens tårar efter återblicken

I torsdagens reaktionsprogram får man se hur både Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren börjar gråta när de ser klippet med hunden. Bianca Ingrosso berättar att hon fortfarande tänker på Marqy varje vecka.

– Det är så sjukt att jag fortfarande tänker på honom minst tre gånger i veckan, säger hon och fortsätter:

– Stackars honom. Han skulle bara ut på en promenad.

När Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge frågar i programmet var Marqy dog svarar Bianca att han inte ens hann komma till veterinären.

– Han dog hemma, i min famn i hallen, säger hon i programmet.

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21.00 på kanal 5 och Dplay. 

FOTO: Dplay, TT/Karin Törnblom