TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bianca Ingrossos svar – efter massiva kritiken

12 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har varit ordentligt sjuk.
Men trots att hon stannade hemma under sjukdomen får hon nu massiv kritik för att hon rör sig ute bland folk.
"Hon bryr sig bara om sig själv"
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Att Bianca Ingrossos, 25, varenda steg undersöks med lupp av hennes många följare är ingen nyhet. Tidigare har tv-profilen och influencern kritiserats för såväl vågade uttalanden som vilka hon väljer att vara vän med och inte.

Men nu rör sig kritiken om något helt annat. För ungefär en vecka sedan lade Bianca ut en vlogg där hon berättade att både hon och pojkvännen Philippe Cohen legat sjuka med coronaliknande symtom. Bland annat ska paret haft hög feber och tappade under en period både smak- och luktsinnet.

– Det var några sjukt jobbiga dagar när jag hade så ont i min kropp att jag bara ville gråta. Men jag har bara mått ganska dåligt och har inte varit utomhus på så otroligt länge nu, sa hon då i vloggen och fortsatte med att uppmana alla som känner sig lite krassliga att stanna hemma.

Massiva kritiken

Själv menar Bianca att hon valde att stanna hemma i fem dagar efter det att symtomen avtagit och att hon nu är helt frisk.

Annons

– Jag vill väldigt tydligt påpeka att jag är helt frisk och har varit helt symtomfri i över två veckor. Så ni behöver inte vara kommentera och vara några poliser utan jag har full koll själv på vad Folkhälsomyndigheten säger här i Sverige, säger hon i en ny vlogg där man bland annat kan se Bianca gå och handla tillsammans med pojkvännen.

Men att hon skulle vara helt återställd är något som flera av hennes följare ifrågasätter starkt.

“Hon snuvar fleeera gånger i videon. Komiskt att skriva att man inte är snuvig”, skriver en av tittarna medan en annan skriver:

“Man hör ju att du fortfarande är snuvig/förkyld och borde fortsätta vara hemma, även om det “bara” gäller ett ärende om dagen”. 

Bianca ryter ifrån

Efter att kommentarerna kring Biancas välmående haglat in under hennes olika inlägg på sociala medier väljer hon nu att ryta ifrån för att få ett stopp på saken:

“Blir snart galen på alla kommentarer och pekpinnar på varenda jävla sociala medie just nu…. MEN då tar vid det igen!”, skriver Bianca i en story på Instagram och upprepar ytterligare en gång att hon inte är sjuk samt att hon följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

“Bara för att jag snuvar efter att jag druckit starkt eller precis gått i en snöstorm ute ELLER harklar mig SÅ ÄR JAG INTE SJUK FÖR DET!!!!”, avslutar Bianca.

Bianca Ingrosso

FOTO: Youtube/Instagram/TT

Annons