LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos heta natt med idrottsstjärnan – nu berättar hon allt

12 mar, 2024 
Linn Seipel
bianca ingrosso
Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon är svag för hockeykillar.
I denna intervju kommer plötsligt flera kärleksavslöjanden!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”Brand logo
Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”

En av Sveriges största influencers och entreprenörer, Bianca Ingrosso, 29, skyggs inte från att prata om privata ämnen. Denna gång var inget undantag. Under söndagen släpptes ett nytt avsnitt av Malin Norlanders program
Söndagsångest på Youtube.

Bianca Ingrossos plötsliga kärleksavslöjande: ”Jag är lite kär”

I det pratar duon om om allt mellan himmel och jord – men framförallt mycket sex och relationer. Under intervjun delar Bianca ohämmat med sig av heta detaljer – och kärleksavslöjanden.

– Jag har aldrig förstått tjejer som får känslor för en kille efter att de haft sex. För mig för mig så tappar jag alla känslor för dig, efter jag har haft sex med dig. Alltid! Det är ett jätteproblem med mig, jag kan inte bli kär i killar. Men när jag blir kär, då blir jag jävligt kär, säger Bianca och fortsätter:

Annons

– Jag är lite kär... Mmm, men...

Bianca Ingrosso om heta sexet – med hockeyhunken

Samtidigt som hon säger det får hon en pillemarisk blick i ögonen och skrattar lite nervöst, sen klipps det och intervjun fortsätter med andra frågor, men på samma ämne.

– Min sexuella energi är bland det viktigaste jag har. Att bara ge bort den till en tjomme som inte kan plocka upp den najs... Nej, get the fuck out, säger Bianca och fortsätter:

– När vi var ute med de där hockeykillarna. Han var ju... Toppen.

– Ja, gud vad snygg han var. Men har han skrivit något efteråt?, frågar Malin Norlander.

– Nej, självklart inte. Nej, helt perfekt. Det var bara då.

bianca ingrosso malin norlander
Bianca Ingrosso och Malin Norlander i Youtube-avsnittet.

Vem det är avslöjar hon inte, men Bianca har tidigare setts på en hockeymatch i New Jersey, New York. Tidigare har det dock ryktats om att Bianca dejtar hockeyspelaren Patrick Cehlin, något hon dock aldrig bekräftade.

– Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, sade hon exempelvis om saken för några månader sedan, till Aftonbladet.

FOTO: Youtube, TikTok

Annons