LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos pik till familjen inför TV4:s Talang

26 okt, 2019 
Bianca Ingrosso i Talang
Bianca Ingrosso har suttit med i Talang-juryn sedan våren 2018.
Trots detta har ingen i hennes familj kommit och stöttat henne under inspelningarna.
– Nej men kul, säger Bianca i en video.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Det var i våras som succéprogrammet Talang hade säsongsavslutning. Tävlingen bjöd som vanligt på både skratt och tårar från deltagarna och juryn, som består av David Batra, 46, LaGaylia Frazier, 58, Bianca Ingrosso, 24, samt Alexander Bard, 58.

Artisten Micke Holm blev vinnare av Talang 2019 och efter en rafflande final gick han hem med både äran och prissumman på en halv miljoner kronor.

Nu har inspelningen av den kommande säsongen av programmet dragit igång och Bianca Ingrosso har de senaste veckorna delat med sig av bilder bakom kulisserna där hon blir både stylad och ompysslad – och hintar om att tittarna kommer att få se en hel del tårar i den kommande säsongen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förra veckan fotograferades Talang-gänget av Bingo Rimér, 44. Efter mötet berättade Bingo om mötet med bland andra Bianca Ingrosso i ett inlägg på Instagram.

”Vilken otroligt produktiv dag med alla stjärnor i juryn på TV4:s Talang. Jag tog väldigt många fina bilder och det var kul att jobba med världsstjärnan Bianca Ingrosso. Alla i teamet (även jag) bugade när hon gjorde entré i studion”, skrev han.

Annons

Bianca Ingrossos vassa pik till familjen

Trots att Bianca Ingrosso just nu har fullt upp med inspelningen av Talang lägger hon ändå med jämna mellanrum upp nya videor på sin Youtube-kanal. I sin senaste vlogg tar hon med sig följarna bakom kulisserna på inspelningen av talkshowen Luuk & Hallberg som hon gästade för ett par veckor sedan.

När Bianca Ingrosso är på väg ifrån SVT-studion uttrycker hon sin tacksamhet inför att ha fått med sig två av sina vänner till inspelningen av programmet.

– Betalat mycket för att ha med nån jävla vän i publiken nån gång, säger Bianca och fortsätter sedan:

– Jag har aldrig haft en enda familjemedlem eller vän som har kommit och tittat på en enda grej jag har gjort.

Bianca Ingrosso avslöjar sedan att ingen i hennes familj har suttit i publiken under Talang. Detta trots att hon har varit med i juryn sedan två år tillbaka.

– Okej Talang, ingen har kommit, ingen har kommit. Nej men kul, säger hon.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons