TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos oro – över bråken med Phillipe

29 jan, 2020 
Bianca Ingrosso och pojkvännen Philipes relation har inte alltid varit den bästa. Nu berättar Bianca om oron över de högljudda bråken.
– Jag och Phillipe bråkar och jag skriker, säger hon i sin vlogg
Annons
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med PhillipeBrand logo
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe

Det var i våras som Bianca Ingrosso, 25, avslöjade att hon och Phillipe Cohen, 25, hittat tillbaka till varandra efter tre månader isär. En kort tid därefter försvann pojkvännen från Biancas sociala medier-kanaler och Wahlgrens värld-profilen var förtegen om sin civilstatus en längre period.

I december började Phillipe Cohen och Bianca återigen umgås och snart blev det uppenbart för följarna att paret återförenats. I en video på sin Youtube-kanal berättade Bianca tidigare i januari att hon och Phillipe faktiskt gjorde slut under sommaren.

– Jag nämnde ju aldrig att vi faktiskt gjorde slut. Det var det som hände, det antar jag att ni alla har förstått, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag var inte redo den här gången att nämna att vi gjort slut. Jag ville att det skulle rinna ut ur sanden om det inte blev så att vi blev tillsammans igen.

Biancas oro

Efter att paret bekräftat återföreningen har Phillipe synts flera gånger i Biancas sociala medier och vloggar på Youtube. I Biancas senaste vlogg syns han inte – men hon berättar en sak som rör deras bråk. Hon är nämligen orolig att hennes grannar ska höra dem när hon skriker som allra högst.

Annons

– Jag hör mina grannar nu när de har folk över, helt sjukt hur lyhört det är här, säger hon och fortsätter:

– Varje morgon så vaknar ungarna och skriker, de gör dem sen hela dagarna och hela kvällarna. Jag tror också att det är en tennisboll som ungen springer och kastar i hela lägenheten.

Bianca förtydligar sedan att hon inte stör sig på att det är lyhört i huset – men att hon är rädd att hennes grannar stör sig på henne.

– Jag stör mig inte men jag tänker de gångerna jag pratar, eller som jag får utbrott och jag och Phillipe bråkar och jag skriker eller någonting, säger hon i videon.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Instagram

Annons