TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos oro med pojkvännen Phillipe Cohen

01 apr, 2020 
bianca ingrosso och phillipe cohen
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen tror att de drabbats av coronaviruset.
– Jag är helt slut, säger hon i en video på Youtube.
Annons
Bianca berättar om succén med PernillaBrand logo
Bianca berättar om succén med Pernilla

Det var i våras som Bianca Ingrosso, 25, avslöjade att hon och Phillipe Cohen, 25, hittat tillbaka till varandra efter tre månader isär. En kort tid därefter försvann pojkvännen från Biancas sociala medier-kanaler och Wahlgrens värld-profilen var förtegen om sin civilstatus en längre period.

I december började Phillipe Cohen och Bianca återigen umgås och snart blev det uppenbart för följarna att paret återförenats. I en video på sin Youtube-kanal berättade Bianca förra veckan att hon och Phillipe faktiskt gjorde slut under sommaren.

– Jag nämnde ju aldrig att vi faktiskt gjorde slut. Det var det som hände, det antar jag att ni alla har förstått, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag var inte redo den här gången att nämna att vi gjort slut. Jag ville att det skulle rinna ut ur sanden om det inte blev så att vi blev tillsammans igen.

Sängliggandes i tio dagar

– Jag är helt slut i mitt huvud. Vi har suttit i karantän nu i över tio dagar. Jag och Philippe har blivit sjuka med värk, feber, hosta, förkylning och alla symptom. Vi har inte fått testa oss för corona men jag är rätt säker på att det är det vi har, säger hon.

Annons

Hon tillägger att hon inte känner någon smak eller lukt, vad hon än äter.

– Vi tappade även all smak och luktsinne häromdagen, som även det ska vara en biverkning av det här viruset, säger hon och fortsätter:

–Det har varit några sjukt jobbiga dagar då jag hade så ont i min kropp att jag inte kunnat röra mig. Jag har inte varit utomhus på så många dagar och jag saknar omvärlden så mycket.

Följarnas oro

I kommentarsfältet önskar hennes följare henne att krya på sig och vill att hon ska vara rädd om sig.

”Jag hoppas att du kommer må bättre både fysiskt och psykiskt. Vi går igenom det här tillsammans, älskar dig”, skriver en.

”Skönt att ni har kommit genom det utan att hamna på sjukhus för det är ju mycket just i Stockholm”, skriver en annan.

”Så bra att ni tagit detta på stort allvar”, skriver ytterligare en.

FOTO: TT

Annons