Bianca Ingrossos oro för vännerna efter beslutet med Phillipe

Bianca Ingrossos oro för vännerna – efter ovanliga beslutet med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso firade midsommar i Göteborg med pojkvännen Phillipe Cohen och hans vänner. Inför firandet var hon en aning stressad och berättar nu om oroskänslorna.
– Så jag är väldigt nervös, säger hon.

Bianca Ingrosso lever ett liv många avundas, men förra veckan delade hon med sig av en tuff insikt gällande relationen till sina vänner. Efter ett möte med sin psykolog berättade hon i tårar att hon kände sig ensam, trots att det i mångt och mycket är ett aktivt val av henne att vara ensam mer än att vara med vänner.

– Jag gillar när folk hör av sig till mig och inte tvärt om. Jag bara fick, ni vet när det kommer som en våg, när man känner sig lite ensam, sa en ledsen Bianca i en video på Youtube.

Efter de ärliga orden stöttades hon av många personer som kände igen sig i hennes situation.

I en ny video befinner hon sig i Göteborg för att fira midsommar ihop med pojkvännen Phillipe Cohens vänner – något hon påpekar att hon är nervös över.

– Vi ska fira hos Phillipes killkompis. Jag brukar ju alltid fira med min familj, men i år kände jag att vi firar i Göteborg med Phillipes kompisar, förklarar hon i videon och fortsätter:

– Jag vet inte hur bekväm jag kommer att vara med att vlogga där, och helt ärligt så är jag jättenervös.

Oron inför tillställningen

Hon refererar till det hon berättade om ensamheten i sin tidigare vlogg, och att hennes nervositet nu handlar om att hon inte riktigt vet hur hon ska bete sig socialt. Hon förklarar att mycket handlar om att hon vill leva upp till positiva förväntningar på henne, och motbevisa de som har negativa fördomar om henne.

– Nu ska jag verkligen gå utanför min comfortzone och fira med människor som jag inte känner. De enda jag känner är Phillipes killkompisar men jag har inte umgåtts så mycket med dem, så jag är väldigt nervös. Jag vill inte va för full, men jag vill heller inte va för nykter, säger hon och fortsätter:

– Jag kommer säkert ha jättekul, men just nu är jag bara såhär ’shit, tänk om jag är en social katastrof’.

Men det verkar ha blivit minst sagt lyckat! Och nog verkade Bianca Ingrosso ganska bekväm, hon tog faktiskt upp kameran flera gånger för att filma tillfällen från festen.

FOTO: Youtube, TT