TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrossos oro efter splittringen med Lovisa Worge

22 okt, 2020 
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge.
Lovisa Worge ska sluta som Bianca Ingrossos assistent.
Något som gör tv-profilen och entreprenören orolig.
– Jag klarar mig ju inte, säger Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

Under torsdagens avsnitt av Wahlgrens världs håller Bianca Ingrosso, 25, och hennes assistens Lovisa Worge, 23, på att gå igenom alla ansökningar bland alla som vill få jobbet som Bianca Ingrossos nya assistent.

– Jag tror att vi har fått in totalt 3000 ansökningar, säger Lovisa Worge

– Jag tänker ju också som alla andra att ´snälla varför ska du ha en till assistent?´. Men jag vill inte inte bidra till att någon utav mina anställda jobbar för mycket, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Vi har ju fått in mer än 3000 ansökningar och man kan tänka och kanske sitta och skryta om det och tycka att det är coolt men det är jättejobbigt. Vi söker ju en assistent för att Lovisa inte har tid att göra saker.

Biancas frustration

Bianca och Lovia pratar om vad de vill att den nya assistenten ska göra, som till exempel hämta bud, packa upp Biancas väskor och ta hand om hundarna.

Annons

Bianca Ingrosso är lite frustrerad då hon inte riktigt vet vad söker för assistens, hon vill mest att personens personlighet ska funka med henne. De går tillbaka och hittar Lovisas ansökningsbrev till Bianca som hon skickade in när hon fick jobbet. När TV4-profilen läser upp ansökningen högt får Lovia panik och lämnar rummet. Bianca Ingrosso reflekterar över vilken typ av person hon söker:

– Man vill ju helt inte ha någon som är ett jättestort fan av en och har koll på allting. Lovisa hon hade ju koll på vem jag var. Hon var ju inte ett jättefan men hon sa ju ändå att hon läste min blogg.

Lovisa Worge har skrivit i sitt cv att hon gillar att fota och redigera och kan sitta med det i timmar.

– Vilken jävla lögn, hon har inte redigerat en bild på två år, säger Bianca om sin assistent.

Bianca Ingrosso: ”Hon lämnar hela mitt liv”

Lovisa Worge har flaggat för Bianca att hon är redo att sluta som assistent för att utvecklas, ett besked Bianca Ingrosso verkar ta med blandade känslor.

Annons

– Hur har människan mage, chocken när hon sa det till mig första gången. Men sedan fattar jag ju också henne, om hon vill ha någon hög position sen så kanske det inte är så bra att det står på hennes cv att hon varit assistens i sex år, säger Bianca och fortsätter:

– Tänk om inte vi klickar? Det stod ju mellan dig och en yoga-tjej. Tänk om jag hade suttit och yogat med henne istället för att gå på Spybar med dig? För mig känns det som att hon lämnar hela mitt liv. Jag klarar mig ju inte utan Lovisa.

FOTO: Kanal 5

Annons