LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om relationen till Sanna Guidetti: "Var livrädd"

03 aug, 2023 
Simon Lundh
Sanna Guidetti och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Sanna Guidetti har umgåtts mycket det senaste året.
Nu berättar Bianca om det dåliga intrycket hon fick av Sanna.
– Man var lite livrädd, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”Brand logo
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

Bianca Ingrosso, 29, och Sanna Guidetti, 30, har känt varandra under längre tid, men inte umgåtts på riktigt sedan förra året. Sedan Sannas sambo fotbollsspelaren John Guidetti, 31, numera spelar för AIK hemma i Stockholm efter en lång sejour i klubbar både i Holland, Spanien och England flyttade tillbaka med familjen till huvudstaden igen. Då har både Bianca och Sanna kunnat träffas mer frekvent.

Bianca Ingrosso om första intrycket av Sanna Guidetti

Nyligen gästade Bianca podden Högt i tak där Sanna och hennes vän och kollega Rosanna Charles, 33, ställde en en del frågor till Bianca. Frågor som hon gladeligen svarade på. En av dessa frågor var vilken uppfattning Bianca hade om programledarna innan hon lärt känna dem. Något som Bianca självklar valde att svara på.

– Man var lite livrädd för er båda två, säger Bianca och väljer att utveckla sitt resonemang:

– Det är för att ni har en blick som går in i själen. Ni tittar verkligen. Ni två kan verkligen titta djupt. I början var jag såhär "analyserar der mig, lyssnar der eller tycker ni om mig och känner sig närvarande", säger hon.

Annons

Bianca berättar att hennes första intryck av de båda programledarna inte var det bästa, men efter att hon lärt känna dem har det lyckligtvis ändrats till ett mer positivt intryck.

– Ni var väldigt arga var mitt förstå intryck och väldigt hårda, men när man lär känna er är ni extremt mjuka, ödmjuka och måna om alla, säger hon.

Bianca Ingrosso oväntade hyllning till Sanna och John Guidetti

I avsnittet passar Bianca även på att hylla Sanna och hennes John på ett kanske mer oväntat sätt.

– Jag tror att Sanna och John är absolut bäst i Sverige på sex. Utan tvekan. Då menar jag sex i alla parametrar, bara att var sexig, säger hon på ett övertygat.

Något som Sanna blir lite genrad av och inte vill prata vidare om i podden.

Biancas vilda firande med Sanna Guidetti

Bianca och Sanna har tillbringat mer tid tillsammans det senaste året efter att Sanna med familj flyttade hem till Sverige igen. För inte så länge sedan delade hon med sig bilder på sin Instagram där hon firade midsommar på en stor fest tillsammans med både Sanna och Rosanna.

Under kvällen delade Bianca med sig av bilder från festen ute i skärgården. Där de bland annat fick finbesök av den finska artisten Kärrijä som representerade Finland i Eurovsion Song Contest i maj. Han uppträdde på den extravaganta festen.

FOTO: Privat/Karin Törnblom/TT

Annons