Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrossos ord om ändringen i relationen med Phillipe

Bianca Ingrossos ärliga ord om relationen med pojkvännen Phillipe Cohen efter återföreningen.

För några månader sedan bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Philipe Cohen hade återförenats och var ett par igen.
I kvällens Wahlgrens värld berättar hon nu om relationen med ärliga ord.
– Han får inte komma in och vara tryggheten i mitt liv.

Slå på ljud

Det var under pressträffen för Wahlgrens värld i början av året som influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, bekräftade att relationen med Phillipe Cohen, 25, hade tagit slut. De hade då varit ett par i fem års tid. Men efter fyra månader som singel avslöjade Bianca att de än en gång var ett par.

När höstens säsong av Kanal 5:s realityserie Wahlgrens värld spelas in har Bianca Ingrosso nyligen blivit tillsammans med Phillipe Cohen igen. I kvällens avsnitt är Bianca på middag hemma hos pappa Emilio Ingrosso, 54, och hans hustru Åsa Ingrosso, 44, i deras gemensamma lägenhet i Stockholm.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Bianca medger då att Philippe inte direkt är pappa Emilios favoritkille, med tanke på att det var han som valde att göra slut i vintras. Hon förklarar att Emilio Ingrosso är ”extremt pappig” och när hon frågar honom om han tror att förhållandet med Phillipe kommer hålla resten av livet svarar han att han hoppas det. Men sedan frågar han vad dottern egentligen vill.

– Jag tror jag vill att vi ska gifta oss och få barn, säger Bianca Ingrosso och frågar sedan Emilio och Åsa om de tror att paret kommer gifta sig.

– Jag tror det. Eller, jag vill det efter allt ni gått igenom. Inte fan går ni igenom det här bara för att säga hejdå sedan, säger Emilio Ingrosso.

Bianca Ingrosso medger i programmet att hon inte kan vara säker på att relationen med Phillipe Cohen kommer hålla för alltid, men verkar säker på att det är bättre mellan dem den här gången.

– Förut har vi varit två envisa idioter i ett förhållande och nu är vi mer måna om förhållandet och inte våra enskilda åsikter. Det gör att jag tror att vi kommer att hålla den här gången, säger Bianca Ingrosso.

Samtidigt är hon säker på vad hon kommer göra om det skulle vara så att kärleksrelationen tar slut igen.

–  Jag känner att skulle det ta slut en till gång, då vet jag att då är det fucking över. Då går jag, säger en bestämd Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos beslut om sambolivet

Nyligen flyttade Bianca Ingrosso in i sin nya lägenhet på Östermlam i Stockholm – och den ligger i samma byggnad som pojkvännens lägenhet. Och även fast Phillipe tycker det är underbart att ha sin flickvän så nära, så finns det ingen tanke på att flytta ihop.

– Inte nu. Jag har ett jättebehov av att vara själv. Jag har hittat ett lugn och en trygghet i mig själv som jag verkligen tycker om och måste bevara, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Han får inte komma in och vara tryggheten i mitt liv. Det ska vara jag liksom.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar kl 21:00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: T/Olle Sporrong, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!