Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrossos ord i Wahlgrens värld – efter tuffa uppbrottet

Bianca Ingrosso om singellivet

Kvällens avsnitt av Wahlgrens värld på Kanal 5 spelades in strax efter att Bianca Ingrosso avslöjat att hon och Phillipe Cohen gått skilda vägar. I detta berättar Bianca bland annat om känslorna inför att tillbringa alla hjärtans dag som singel.
Slå på ljud

Influencern Bianca Ingrosso, 24, hade varit tillsammans med Phillipe Cohen, 25, i fem år när hon i januari avslöjade att relationen var över. Då lät det som att Bianca var fast besluten om att de inte skulle hitta tillbaka till varandra igen, men fyra månader senare berättade reality-profilen att hon och Phillipe återförenats.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Månaderna efter att Bianca och Phillipe blivit ihop igen fylldes deras sociala medier-konton med kärleksfulla bilder på varandra. Det verkade som att förhållandet gick bättre än någonsin.

I juli slutade paret att följa varandra på Instagram och snart började följarna spekulera i om de återigen gått skilda vägar.

Det var i slutet av augusti som Bianca Ingrosso bestämde sig för att bryta tystnaden om relationen och erkände då att det går upp och ner mellan henne och pojkvännen.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa Bianca Ingrosso vid tillfället.

Bianca Ingrosso om singellivet

Bianca Ingrosso är just nu aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld på Kanal 5. Denna säsong är inspelad under den tid då hon och Phillipe inte var ett par.

I kvällens avsnitt berättar Bianca om känslorna inför att vara singel på alla hjärtans dag, en dag som många väljer att tillbringa med sin partner.

– Jag vill ju se romantisk ut idag, man vill ju liksom gå på stan och att alla killar bara dör för en, säger Bianca Ingrosso medan hon fixar sig framför badrumsspegeln och fortsätter sedan:

– Jag vill att alla ska gå förbi mig och bara ”shit just det, hon är fan singel wow”. Det är planen för idag. Ut och gläns med dig för fan, speciellt på denna dag.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Kanal 5

SENASTE NYTT!