Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos ord efter missen i Morgonstudion: ”Kan inte”

04 sep, 2019 
Bianca Ingrosso i SVT:s Morgonstudion
I fredags besökte Bianca Ingrosso SVT:S Morgonstudion för att prata om sin medverkan i Wahlgrens värld tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren. I en video på sin Youtube-kanal berättar Bianca om missen hon begick under direktsändningen.
Annons
Bianca Ingrossos oro efter mäklarens skräckbesked: “Jag har megapanik”Brand logo
Bianca Ingrossos oro efter mäklarens skräckbesked: “Jag har megapanik”

Det har hänt en hel del i influencern Bianca Ingrossos, 24, liv i år. Hon har bland annat flyttat till en ny bostad på Östermalm och medan denna renoverades bodde hon hemma hos mamma Pernilla Wahlgren, 51.

Trots att det har tagit lång tid för lägenheten att bli helt klar verkar det ändå som att Bianca är nöjd över beslutet att flytta till trerummaren, vars utgångspris låg på hela 9 950 000 kronor. I en video på sin Youtube-kanal berättade Bianca tidigare i veckan att hon trivs väldigt bra i sitt nya hem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Får jag bara fråga, är det bara jag eller märker man att jag är mycket lyckligare i den här lägenheten?, frågar Bianca Ingrosso sina följare och fortsätter sedan:

– Jag känner att det var länge sedan som jag var så här lycklig – och det är den här lägenheten som gör det. Det är helt sjukt.

Bianca Ingrosso avslöjar missen i direktsända Morgonstudion

Förutom att rodda med flytten har Bianca även haft fullt upp med inspelningen av familjens realityserie Wahlgrens värld. Programmet sänds varje vecka på Kanal 5 och redan nu har de dragit igång med inspelningen av den kommande säsongen.

Annons

Den populära serien var nominerat i hela tre kategorier inför årets upplaga av Kristallen – men det blev tyvärr inget pris för Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Inför den tv-sända galan var duon med i SVT:s Morgonstudion för att prata om framgångarna.

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Bianca Ingrosso om sin medverkan i Morgonstudion. Hon var nämligen inte helt nöjd med sin instats i den direktsända morgonshowen.

– Det blir bara tydligare och tydligare för varje gång jag sätter mig framför en kamera att jag inte kan svenska. Vad var det jag sa?, frågar Bianca sin mamma.

– Först sa du att mamma har ”kvallningar”, svarar Pernilla och rättar sedan Bianca med att det heter vallningar.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, SVT

Annons