Bianca Ingrossos ord efter Lovisa Worges plötsliga beslut under resan

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

I nya säsongen av ”Wahlgrens värld” får man följa vännerna Bianca Ingrosso och Lovisa Worge på deras resa i Los Angeles.
Men plötsligt tar Lovisa ett beslut som får Bianca att ryta ifrån rejält.
– Skäms du inte?, utbrister hon.

Bianca Ingrosso, Lovisa Worge, Philippe Cohen och Pernilla Wahlgren är i Los Angeles för att hälsa på Benjamin Ingrosso, 22, som är där för att jobba med musiken. Planen var från början att Bianca och Lovisa skulle åka dit på en tjejresa, men med tiden var det allt fler som ville följa med och plötsligt blev det istället en familjesemester. Men trots att resan inte blev som de hade tänkt sig ser vännerna ändå till att de får mycket tid tillsammans, och under deras dag bestämmer de sig för att åka och ut och leta efter kändisar.

– Vi kan ju inte inte åka och titta på alla hus om man är i LA. Och vi vet ju var Justin Bieber bor, förklarar Bianca i Wahlgrens värld.

Det stora dilemmat

Inför deras kändistur har Lovisa sökt upp var Baby-sångaren Justin Bieber bor, men när de är påväg till Justin och hans fru Hailey Biebers mansion kämpar Bianca med ett inre dilemma.

– Jag känner mig så taskig som åker och gör det här. Men vi kan ju inte vara de enda?, frågar hon Lovisa när de sitter i bilen.

Och Lovisa har liknande tankar.

– Jag brukar ju kolla på YouTube när paparazzis följer Justin och Hailey och han säger ju väldigt ofta till de. Alltså han skäller ut de typ, alltså han flippar. Så kommer vi liksom, säger hon.

Trots att de tvekar bestämmer de sig ändå för att åka och titta på stjärnans hus, men när de närmar sig börjar Bianca få kalla fötter.

– Nej nej jag vågar inte åka in. Sluta sluta sluta, vädjar hon till Lovisa som bara kör på.

Tillslut får de syn på Justins rosa bil och bestämmer sig för att svänga in på gatan där den står. Men när de kommer in möts de av vakter som säger att de fort måste vända om.

– Vi kör in och liksom flera svarta, tonade bilar bara åker långsamt mot oss och bara “turn around”, berättar Bianca om händelsen.

De gör som dom säger och medan Lovisa kämpar för att vända bilen spelar Bianca cool och låtsas som att de bara råkat åka fel.

Lovisas plötsliga drag

Men när de sedan kommit ut på vägen och ska åka förbi Justins gata igen gör Lovisa något som får Bianca att skrika rätt ut. Istället för att snabbt åka förbi vakterna saktar hon istället ner för att ta en extra titt. Bianca ber henne upprepade gånger att snabbt åka därifrån, men Lovisa lyssnar inte.

– Omg du är så vidrig. Bara åk härifrån. Skäms du inte?, säger Bianca innan hon fortsätter.

– Du är så pinsam. Det vet du va?

I synken berättar hon sedan om den dramatiska händelsen.

– Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Alltså att till och med paparazzis skrattade åt oss som att “här kommer två små sjuka fans”.

FOTO: TT,Instagram

LÄS OCKSÅ: Justin Biebers okända kamp – drabbad av dödlig sjukdom

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga förvandling