TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos nya erkännande om livsförändringen

26 dec, 2019 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har synts i Wahlgrens värld de senaste åren.
Nu berättar realityprofilen vad hon tycker om sitt beteende i serien.
– Jag var ju så vidrig, säger hon till Svenska Dagbladet.
Annons
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med PhillipeBrand logo
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe

De senaste åren har tv-tittarna kunnat följa Bianca Ingrosso, 24, med hennes stora familj i deras vardag i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5.

I serien får vi även se mamma Pernilla Wahlgren, 51, pappa Emilio Ingrosso, 54, syskonen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 24. Pernilla och Emilio skildes 2002 efter nio års äktenskap – och efter skilsmässan träffade hon Joachim Lennholm, som hon fick sonen Theo, 11, med. När Theo var ett år separerade paret. Nu när Theo är äldre syns även han titt som tätt i det populära programmet.

Under programmets gång har ett flertal tittare hyllat Bianca Ingrosso för hennes jargong, då hon verkar säga precis så som hon tycker och tänker. Men precis som har har hyllats för det har även flera tittare reagerat på hur hon pratar med sin familj. I en intervju med Svenska Dagbladet tidigare i höstas gav mormor Christina Schollin en känga till barnbarnet om just detta.

Annons

– Jag tycker att det är fantastiskt att Wahlgrens värld har blivit den succé det är, och jag är stolt över Pernilla och Bianca, att de är så kreativa. Men de pratar om saker som är väldigt nära, och ibland tycker jag att de lämnar ut sig. Särskilt Bianca har inga filter. Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten, sa hon då till tidningen.

Biancas ord om hennes beteende

Nu har även Bianca Ingrosso själv kommenterat sitt beteende i programmet. Det är i en intervju med Svenska Dagbladet som hon berättar vad hon tycker om hur hon framstår i programmet.

– De första två åren sa jag ”jag vinklas så fel, detta är ju inte jag”. Men det var jag, jag var ju så vidrig. Jag tycker att jag vinklas rättvist, men ibland klipps kanske min komiska sida på ett sätt som gör att man inte förstår sarkasmen, säger hon till tidningen.

På frågan vad hon skulle vilja ge sig själv för råd som tonåring svarar tv-profilen att hon hade inte hade velat ha något av det hon gjort ogjort.

– Så jävla mycket men ändå ingenting. Man måste gå igenom resan för att hamna där man är. Jag skulle inte göra något annorlunda: skitperioder, misstag, läxor, käftsmällar. Jag skulle inte vilja ha något ogjort. Även om jag inte är perfekt idag så älskar jag resan jag gjort, säger hon till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons