Bianca Ingrossos besked om framtiden med Lovisa Worge

Bianca och Lovisa

Bianca Ingrosso har tidigare varit tydlig med att hon inte vill att hennes assistent Lovisa Worge ska starta en podcast.
Men i en ny video lyfter Bianca ämnet, och nu verkar det inte helt osannolikt att vi en dag kommer att få höra Lovisa i ett podd-format.

Bianca Ingrosso och vännen Alice Stenlöf drev podcasten Har du sagt A får du säga B ihop, och det blev minst sagt en succé hos publiken. Den låg högt på topplistan över de mest lyssnade poddarna i Sverige, och i maj förra året fyllde podd-duon Globen för att köra sin version av en live-podd – något som blev en hel show och gick under namnet showcast.

För den som inte var på plats i Globen gick den även att se på Dplay en tid där efter.

Men kort efter att Bianca och Alice haft sin showcast i Globen gick de ut med att podcasten läggs ner, efter nästan två år av poddande.

– Det finns en tid för allt och en plats för allt. Jag tror att kapitel ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” behöver få en paus och jag tror att det är det vi har kommit fram till under den här sommaren, förklarade Alice Stenlöf i ett sista avsnitt.

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, sa Bianca Ingrosso.

Följarnas vädjan

I en ny Youtube-video diskuterar Bianca och assistenten Lovisa Worge snabbt hur det skulle vara att driva en podcast ihop – något som inte gick tittarna obemärkt förbi.

– När du slutar hos mig, vad säger du om en podd? säger Bianca och Lovisa svarar:

– Jag vill ju så gärna.

I kommentarsfältet är åsikterna delade.

Kan inte du Lovisa starta en podd?? värsta dröm podden asså älskar er ihop bästa kombon”, skriver en. Men det finns också de som menar att de saknar podcasten med Alice, och hoppas på en återförening.

Nä kan du inte ha podden med Alice istället om du skulle starta upp poddandet igen??”, skriver en.

Hellre podd med Alice…”, skriver en annan.

Biancas stopp mot Lovisa Worge

Lovisa har tidigare pratat om att hon vill starta en podcast med gemensamma vännen Lucas Armando Feola, något som Bianca var snabbt med att sätta stopp för.

– För mig ser det ut som att Lovisa är oproffsig och försöker utnyttja mitt kändisskap för att skapa egen framgång och pengar, och det vet jag inte är hennes tanke, sa hon i video och fortsatte:

– Hon får jättegärna göra en podd, men då har jag sagt att då kan vi inte jobba ihop som vi gör.

FOTO: Youtube