LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos markering mot Phillipe Cohen – efter insikten

30 apr, 2020 
Bianca Ingrossos insikt efter nya relationen Phillipe
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft många turer i sin relation, men nu verkar paret vara starkare än någonsin.
Nu berättar Bianca om en insikt i relationen, efter att ha bott ihop med varandra i snart ett halvår.
Annons
Bianca Ingrossos insikt efter nya relationen PhillipeBrand logo
Bianca Ingrossos insikt efter nya relationen Phillipe

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har hängt ihop i många år. Men fram tills idag har relationen inte bara varit enkel, den har under åren kantats av flera uppbrott. I familjens realityserie Wahlgrens värld kunde vi så sent som i våras se en krossad Bianca, som testade på det nya livet som singel.

Efter det har de hunnit bli ihop, göra slut, och bli ihop – ännu en gång.

Att Bianca och Phillipe fortsätter kämpa med sin relation har ifrågasatts av många i hennes stora skara följare. Bianca har tidigare valt att ge sin syn på den kritik paret fått.

– Jag vet att vi har gjort slut många gånger, jag vet att ni kanske tycker att vi inte är ämnade för varandra, eller tvärt om. Men det är vår business, ni får tycka och tänka vad ni vill men vi bryr oss inte, har Bianca förklarat i en vlogg.

Samboskapet med Phillipe

Idag bor Bianca och Phillipe tillsammans, och vi kan se att de hänger ihop nästan hela tiden på deras respektive sociala medier.

Annons

Men trots att Bianca och Phillipe verkar stabilare än någonsin så längtar Bianca efter tid ensam. Något hon nu berättar om i en ny video på Youtube.

– Phillipe kommer inte hem, han ska äta middag hos hans farbror. Så det bli en ensamkväll här hemma, och det har jag sett fram emot ganska länge. Det ska bli väldigt skönt, säger Bianca Ingrosso i vloggen.

Bianca om ensamtiden

Bianca och Phillipe har nu bott ihop i nästan ett halvår. Men Phillipes egna lägenhet ligger bara ett stenkast bort från Biancas lägenhet. Just nu hyra han ut den till sin bror.

– Som ni vet så gillar ju jag att vara ensam, och man får ju inte det så mycket nu när jag och Phillipe är sambos, fortsätter Bianca som förklarar att hon då och då behöver tid för sig själv.

FOTO: TT, Youtube

Annons