Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrossos markering mot Pernilla Wahlgren efter bråket

15 apr, 2020 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lina Arvidsson
Bianca Ingrosso stöttar Anna Book efter bråket med Pernilla Wahlgren.
I början av veckan hamnade Anna Book i Instagram-bråk med Pernilla Wahlgren.
Nu har Anna fått stöd från oväntat håll.
”Jag uppskattade verkligen detta”, skriver Anna Book.
Annons
Pernilla Wahlgren om förändringarna i Wahlgrens värld
Pernilla Wahlgren om förändringarna i Wahlgrens värld

För några dagar sedan utbröt bråk mellan Pernilla Wahlgren, 52, och Anna Book, 49. Båda sångerskorna har varsin stor följarskara på Instagram och delar ofta med sig av bilder från sina liv. Det är också på Instagram som bråket tog sin början.

En av Anna Books följare skrev i en kommentar att Anna använder ”snyggfilter”. Detta fick sångerskan att se rött.

Bitterkärringar”, kallade hon dem som påstår att hennes bilder ser retuscherade ut.

Då dök Pernilla Wahlgren upp i kommentarsfältet.

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda, och det får väl du också använda om du tycker att det är kul. Men det är oerhört viktigt att vi också vågar visa oss som vi är ibland, utan filter. Vi som har varit med ett tag måste föregå med gott exempel”, skrev Pernilla Wahlgren i en längre kommentar.

Annons

Tackar för meddelandet

Efter detta har Anna Book uttalat sig om bråket i en intervju i Aftonbladet. Där säger sångerskan att hon aldrig försökt dölja den hon är och att hon efter Pernillas kommentar fått utstå hot och hat.

– Jag har fått utstå grova påhopp, flera falska anklagelser och till och med hot på grund av hennes agerande. Och jag har blivit bombad med meddelanden, med kommentarer och jag har till och med fått privata brev skickade till min hemadress från människor som häver ur sig att jag är en äcklig lögnare. Och det här är på grund av Pernilla Wahlgren, sa Anna Book till Aftonbladet i måndags.

Nu har stöd till Anna Book dykt upp från oväntat håll.

I en story på Instagram har hon deltat med sig av ett meddelande som hon ska ha fått av Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgrens dotter.

Hej Anna! Hoppas allt är bra med dig. Menade mina hjärtan på din live. Ingen förtjänar att få skit på sociala medier. Fortsätt vara stark och tack för alla fina minnen hos dig”, lyder det.

Annons

I sin story tackar också Anna Book för stödet hon fått.

Många DM´s idag. Tack till alla. Men detta värmde lite extra. Tack Bianca Ingrosso. Jag uppskattade verkligen detta”, skriver Anna Book.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT, Instagram

Annons