LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos bröllopskrav på Phillipe Cohen

16 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen på en av Biancas bilder på Instagram.
Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att hon har svårt att uttrycka ömma känslor för människor hon verkligen tycker om. I podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B berättar tv-profilen om svårigheterna i nya relationen med Philippe Cohen – som också för med sig ett frieri.
Annons

Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, har tidigare varit öppen med att hon har svårt att visa känslor och berätta för människor hon tycker om hur mycket de betyder för henne.

I podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B berättar Bianca om allra första gången hon och pojkvännen Phillipe Cohen sa de tre små orden till varandra.

– Vi skulle gå och lägga oss då sa han bara: du jag måste säga en sak, jag älskar dig. Jag bara… åh, tack… Sedan var det tyst i typ fem minuter och han frågade varför jag inte sa det tillbaka. Jag bara: jo men det är klart att jag… älskar… men jag har bara lite svårt att säga det, säger Bianca i ett nytt poddavsnitt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det har gått ungefär en månad sedan Bianca avslöjade att hon och expojkvännen var ett par igen. I början av året bekräftade nämligen influencern att hon och Philippe hade gjort slut efter fem år tillsammans.

Annons

Efter uppbrottet pratade Bianca ofta öppet om sina känslor efter kärlekskraschen. De första månaderna var tuffa, men med tiden började Bianca trivas med att vara singel. Efter att ha levt singellivet i fyra månader avslöjade hon att hon återigen börjat dejta någon.

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, sa Bianca Ingrosso i en vlogg i mars.

Många av Biancas följare spekulerade i om det kunde vara Phillipe som var den hemlige personen som Bianca dejtade. Till en början valde tv-profilen att varken bekräfta eller dementera följarnas spekulationer, men gick senare ut med att hon och expojkvännen återigen är ett par.

”Will make him suffer”

Efter en tid ifrån varandra blir det många saker som upprepar sig vid en återförening. Bianca berättar i podcasten att det var lika svårt denna gången att uttryckligen säga att hon älskar sin pojkvän för första gången efter uppbrottet.

Annons

Tv-profilen berättar att Philippe var snabb med att säga de tre små orden igen, men för Bianca tog det längre tid.

– Men först var det så här, shit ska vi bli tillsammans igen? Först bara nu dejtar vi bara och sedan var det bara” I will make him suffer for it”. Eller ja, typ. Sedan när det hade gått en månad så bara, nu är vi ju redan ihop igen så då hade vi varit tillsammans i kanske tre veckor och då bara ”Jag älskar dig också”, säger Bianca.

Men det verkar som att Bianca nu har hittat ett knep på hur hon ska ta sig igenom den svåra situationen – samtidigt som hon ställer sitt krav.

– Igår sa jag ”Du älskar mig va?” och han bara ”Ja, det är klart jag gör” och då sa jag ”Men lovar du att du ska fria till mig? Det är mitt sätt att säga att jag älskar dig”, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons