TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrossos insikter efter att ha sett sig själv på tv: ”Herregud”

22 jan, 2018 
Snart har ”Wahlgrens värld” premiär i rutan igen, och efter att ha spelat in tre säsonger av en realityserie om sitt eget liv har Bianca Ingrosso både lärt sig och upptäckt vissa saker med sig själv.
Annons

Snart har den tredje säsongen av ”Wahlgrens värld” premiär på Kanal 5 vilket betyder att vi återigen kommer få följa Bianca Ingrosso, 23, och Pernilla Wahlgrens, 50, vardag. Den första säsongen drog igång 2016, och sedan dess har familjen i princip filmat sin realityserie konstant. Att ständigt ha ett kamerateam i ansiktet måste vara både lärorikt och utvecklande, och även att kunna se sig själv och sitt faktiska liv på tv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har lärt mig att jag ser ut som djävulen när jag är arg, och jag har lärt mig att när jag tror att jag pratar så skriker jag, säger Bianca till Hänt och fortsätter:

– Jag har ju lärt mig mycket av att titta på mig själv och tänker att ”åh herregud hur beter jag mig”, och också att saker låter bättre i huvudet är när de kommer ut ur munnen.

Däremot har hon inga problem med att visa känslor, vare sig det gäller glädje, sorg eller ilska. Och hennes upptäckter om sig själv har varken fått henne att ändra på sig, eller att hålla tillbaka framför kameran.

– Jag har ju alltid vetat att jag har ett jävla temperament. Jag klarar ju inte av när folk säger ”gråt inte”. Jag är så här: skrik på, gråt på. Jag tycker inte att det är något fel med att visa sina brister, fortsätter Bianca.

Foto: IBL

Annons