LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos markering efter Phillipe Cohens stora succé

05 maj, 2020 
Bianca Ingrossos stora ilska – efter pojkvännen Phillipes Youtube-succé
Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohens Youtube-kanal går som på räls.
Men när flera i kommentarsfältet börjar anklaga Phillipe för att kopiera så ryter Bianca ifrån.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon bloggar, har poddat och driver en Youtube-kanal som snabbt blev väldigt populär. Vid sidan av allt detta så är hon även en stark karaktär i succéprogrammet Wahlgrens värld på Dplay, samt nyligen suttit som jurymedlem i TV4:s Talang.

Bianca Ingrosso i brun kavaj
FOTO: TT

Phillipes ord om sin Youtube-kanal

En person som hoppat på Biancas tåg och dragit igång med en egen Youtube-kanal är pojkvännen Phillipe Cohen. Under hela deras förhållande på sex år har fansen kunnat följa en matresa utan dess like, då Phillipe är en riktig hejare på matlagning – i alla fall enligt Bianca själv!

I samma sekund som Phillipe lade ut sin första matlagningsvideo på Youtube så visade det sig att intresset var enormt. På sin första video har Phillipe nästan 700 000 visningar!

Annons

När Hänt träffade Phillipe i början av året hade han precis dragit igång och var riktigt spänd på vad framtiden på Youtube hade att utvisa.

– Det går bra! Jag har fått en jävla bra skjuts av Bianca så jag har fått komma ut med kanalen i alla fall, vilket är roligt. Det är ett skitbra och effektivt sätt att få räckvidd på, säger Phillipe Cohen till Hänt och fortsätter:

– Det andra intressanta är ju att förhoppningsvis kunna bibehålla någon slags popularitet kring det. Det är ju såklart en press.

Och ja, populariteten har Phillipe helt klart lyckats att behålla. Han har nu lagt ut totalt elva videor med olika maträtter och har över 100 000 och 200 000 visningar på varje video. Prenumeranterna är inte heller så pjåkiga, då han faktiskt är uppe i nästan 90 0000.

Phillipe Cohen Youtube-kanal lagar macka
FOTO: Youtube

Stödet från Bianca

Flickvännen Bianca har från start visat ett enormt stöd gällande Phillipes Youtube-kanal och har på alla möjliga sätt visat engagemang i sina egna sociala kanaler.

Annons

Men ibland brinner det av även för Bianca, och i sin senaste Youtube-video så säger hon till på skarpen.

De som får motta avhyvlingen är vissa i Phillipes kommentarsfält. Bianca är nämligen upprörd på vissa i Phillipes Youtube-kanals kommentarsfält eftersom de anklagar honom för att kopiera andras recept. Hon förklarar att Phillipe lagar olika maträtter, som finns sedan tidigare, men att han har sitt eget recept och touch på det.

– Det finns italiensk/amerikanska rätter som är väldigt populära, väldigt mainstream. Men alltså populära att äta, att laga och att titta på på Youtube, förklarar Bianca i sin senaste Youtube-video. Hon fortsätter:

– Att Phillipe lagar rätter som är populära, som ni vill se, och som också såklart ger honom mycket views, för det här är hans jobb. Det betyder inte då att han kopierar recept från någon annan.

Bianca Ingrosso är upprörd på Youtube
FOTO: Youtube

Bianca Ingrosso ryter ifrån

Bianca tar upp exemplet med en ”Chicken parm sandwich”, att det är något många hört talas om förut. Men att orsaken till att Phillipe lägger ut det på sin kanal är för att tittarna och följarna är intresserade utav det.

Annons

– Nej men det jag vill säga var att jag blir ganska frustrerad när folk skriver på Youtube att han kopierar recept, för det vet jag med handen på hjärtat att det är det sista han gör, säger Bianca i videon.

Hon förklarar även att många matlagare på Youtube kan ha samma smak gällande rätter och drar ett exempel med sin bror Benjamin Ingrosso.

– Som Benjamin och Phillipe gillar att laga samma typer av mat, men det betyder inte att de kopierar varandras rätter, menar Bianca och avslutar med en lite med aggressiv ton:

– De lagar bara samma rätter!

Bianca Ingrosso ryter ifrån
FOTO: Youtube

– Exakt, tack, fyller Phillipe Cohen i.

FOTO: Björn Lindahl/TT, Youtube

Annons