LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Biancas ilska efter mötet med psykologen: ”Jag skämdes”

04 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso ville gå till en psykolog för att prata ut om sina känslor. Men redan på andra mötet skickades hon hem. Nu rasar tv-profilen mot bemötandet i sin podcast.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, berättade i februari i sin podcast ”Alice och Bianca” att hon börjat gå hos en psykolog. Men efter bara två möten har hon nu slutat. I det senaste avsnittet av podcasten berättar “Wahlgrens värld”-profilen om det oväntade bemötandet från psykologen.

– För två-tre avsnitt sedan berättade jag att jag börjat gå hos en psykolog. Det gör jag inte längre, för han sög. Jag har gått hos andra psykologer förut och då tänkte jag att han också har antecknat lite efter vårt första möte och kanske tänkt lite på vad vi ska gå djupare in på och gräva i. Men han sa bara “hopp, hur mår du?” och jag sa att “jag mår bra, jag har vilat två månader så jag mår bättre och är inte ledsen längre”, säger Bianca i podcasten och fortsätter:

– Då sa han bara “jaha, då kanske du inte behöver komma hit mer”. Jag sa: “Men vi pratade ju om mycket saker förra gången, har du inte antecknat någonting som vi borde prata mer om?” och han sa “nej, nej, men du kan ju ringa om du mår dåligt”.

Annons

Bianca Ingrosso är upprörd över bemötandet och menar att han fick henne att känna sig skamsen över att komma dit, eftersom han uppenbarligen inte tyckte att hon behövde det. Inte ens när hon bad om att få prata om sina känslor kring att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen, 23, varit upp och ner det senaste året fick hon något gensvar.

– Jag sa att jag fortfarande behövde jobba på saker, typ hur dåligt jag mådde under mitt break up med Phillipe förra året, men inte ens det ville han prata om. Jag sa att “jag har blivit ganska svartsjuk sedan vi blev ihop igen” och då sa psykologen “det får man inte vara, så det är bara att sluta med det”. Alltså, det var så dåligt, säger Bianca och fortsätter:

– Jag fattade ingenting och jag skämdes över att jag kom dit. Så jag sa bara “jaha, jag måste nog gå nu, jag har ändå planerat in en lunch”, fast jag inte hade det.

Ett nytt avsnitt av ”Alice och Bianca” släpps varje tisdag.

Foto: IBL

Annons