Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrossos hårda kärleksdiss – avslöjad i Klassfesten

Bianca Ingrosso avslöjar i Klassfesten att klasskamraten Douglas ville förlova sig med henne, men hon tackade nej och behöll ringen.

Bianca Ingrosso är tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, men innan han fanns med i bilden friade en annan kille – hennes klasskamrat Douglas.

I kvällens Klassfesten i TV4 tävlar influencern och tv-personligheten Bianca Ingrosso, 23, mot fotbollslegendaren Jesper Blomqvist, 44, om en lyxig klassfest med sina forna klasskamrater. Programmet  innehåller spännande tävlingsmoment som varvas med intervjuer av programledaren Renée Nyberg, 52. Och det är just under en sådan intervju som Bianca Ingrosso avslöjar sin stora kärlek, långt innan nuvarande pojkvännen Phillipe Cohen, 24, fanns med i bilden.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I publiken sitter delar ur Bianca Ingrossos högstadieklass från friskolan Carlssons skola på Östermalm, Stockholm. När Renée Nyberg frågar Bianca om hur det var med kärleken på den tiden pekar Bianca på sin klasskamrat Douglas, som sitter i publiken.

– Jag var jättekär i en annan Douglas, men Douglas var kär i mig ett tag.

Biancas forna stora kärlek är alltså inte på plats, men hans namne sitter där.

Douglas ger Bianca ett hysch-tecken från publiken, men Bianca fortsätter ändå att berätta.

– Du gav mig till och med en äkta ring. Jag tog ringen, men tackade nej. Sen blev vi nära vänner. Jag hjälpte dig att få andra brudar och så.., avslöjar Bianca.

– Vadå? du behöll ringen och dissade Douglas? frågar Renée Nyberg.

– Jag gjorde konstiga grejer. Jag minns att en kille i vår klass som hette Ian, när vi gick i trean så frågade han om han fick bli tillsammans med mig och jag bara: “Har du en tia?”. Han hade det och så tog jag den och så var vi tillsammans i två veckor, skrattar Bianca.

– Men har du kvar den där ringen? frågar Renée Nyberg.

– Ja, jag har kvar den! säger Bianca Ingrosso varpå Douglas skämtar:

– Jag kan gärna ta tillbaka den och sälja den på Blocket.

Bianca Ingrosso fortsätter att berätta att den Douglas som hon egentligen var kär i aldrig var kär i henne. Det var alltså fråga om olycklig kärlek…

Klassfesten sänds ikväll klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: De vet du-låten Profil – efter bråket med Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: IBL, TV4

SENASTE NYTT!